Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 308 postova

Motor je već bio u ponudi na ovom forumu, oglašavao sam ga za drugara, a sada ga prodajem lično ja, to jest motor je moj i ja sam vlasnik, i kako god već ko hoće.

 

O motoru:

 

Model iz naslova

Godina 1994

Registrovan do 16. 03. 2010.

Stanje: izvanredno, bez ijedne ogrebotine, čuvan, mažen, pažen, ko nađe manu ja odmah spuštam cenu za 100 evra bez obzira na manu da li košta 2 ili 202 evra. Svaka nalepnica na motoru je na svom mestu, čak i one na kojima pišu informacije vezane za motor.

Kilometraža: 45000

Boja: crvena, fabrička neoštećena.

Na motoru je urađeno sledeće: nove Dunlop Tailmax gume, lanac i lančanici Afam, ulje u motoru, u kočnicama, diskovi, pločice, antifriz, naštelovani i očišćeni karburatori, stavljen povišeni vizir od Ivana, stavljeno prerađeno sedište od Bobana, stavljeni mali žmigavci (lepše stoje), takoreći bez ikakvih ulaganja. Ima kofer od 48 litara.

 

Uz motor dajem: stari tapacirung od sedišta (original neoštećen), stare original žmigavce i stari original vizir. Kupac može da dobije i stare diskove, ako mu trebaju za staro gvožđe.

 

Slike neću postaviti još jer sedište i vizir nisu montirani, kada sve bude komplet slikaću ga i postaviti slike. Nije mi žurba da ga prodam, ali sa ozbiljnim kupcima ozbiljno i razgovaram po pitanju cene. Zamene me ne interesuju, osim za rd07 uz moju doplatu, što naravno niko neće ni ponuditi, stoga kao i da nema zamene.

 

Cena je 2400 evra.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja