bdada 4445 Napisano Novembar 29 moto merkat °°, 3101 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni pokusavati, imas reljefno staklo a to ne ide sa projektorom, da ga skidas i stavljas pleksi opet ne moze jer je dosta uvuceno u masku pa ... zaboravi. Skini far, operi sa unutrasnje strane, stavi krstenu sijalicu, povezi preko relea direkt na aku i gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Novembar 30 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan poslusacu savet, hvala. Nabacicu mu onda one dve zajebane maglenke sa proektorom i to ce biti top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Novembar 30 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imate u delu RAZNO kacicu svasta nesto , cistim podrum pa cu da prodam sve sto mi je visak po nekim smesnim biker cenama. Pa eto ako vas sta zanima da znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Decembar 1 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobri moji drugari da se pohvalim jos malo sta sam uspesno zavrsio u 04 ujutru :-) ubacio sam mom magarencetu u kofer to jest iza stakla na koferu led traku za stop svetlo i to sad izgleda ovako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Decembar 1 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan I napravio nosac i namontirao proektor led maglenke :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Decembar 1 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan Sad samo da se cujem sa cika Rajkom i da mi on to sve lepo profi poveze i izvuce prekidac za maglenke i poveze led kofer sa stop svetlom i moj gpz postaje opasno opremljena masina :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Arakis 801 Napisano Decembar 1 Svakom po zasluzi, 11236 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
drmilan_ 191 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Trandza 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Rade koenig said: E pa dobri moji drugari da se pohvalim jos malo sta sam uspesno zavrsio u 04 ujutru :-) ubacio sam mom magarencetu u kofer to jest iza stakla na koferu led traku za stop svetlo i to sad izgleda ovako Ovako nesto i ja planiram, vrh izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Rade koenig 322 Napisano Decembar 1 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan Cika rajko arakis dobri odradio dobar posao sto se i ocekivalo, sad mi kofer sija konstantno stim da kad stisnem kocnicu pojaca duplo jacinu svetlosti i povezao mi maglenke :-) sad je dan i nocu ;-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites