Jump to content

Moto Zajednica

Enduro pomoc GSS-u

Recommended Posts

  • oddball, 1134 postova
  • Lokacija: Alba Greca
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Ponudio sam se GSS-u za pomoc u logistici, i dobio sam potvrdan odgovor. Stavio sam im sebe i svoj motor na raspolaganje 24h dnevno u slucaju da im treba prevoz, transport opreme, pomoc u bilo kom obliku na samoj lokaciji. Naravno, pomoc podrazumeva i druge aktivnosti ukoliko to situacija nalaze. Ako neko zeli da se prikljuci timu koji bi im bio na raspolaganju u slucaju potrebe neka mi se javi privatnom porukom na facebook-u. Ne moraju svi da budu dostupni preko celog dana, Vanja se pridruzio sa napomenom da je slobodan od po podneva do jutarnjih casova i to je vise nego dovoljno. U tom slucaju zamolio bih zainteresovane da mi napisu broj mobilnog i u koje vreme bi bili raspolozivi da pomognu i lako cemo se organizovati. Pored telefona i vremena napisite mi i koji motor vozite, koje kofere imate na motoru i njihovu zapreminu. Napravicu spisak i po tom spisku cemo se upravljati po potrebi i mogucnostima. Enduro i kros motori su u opciji iskljucivo zbog njihove prakticnosti u ovakvim situacijama posto se nikada ne zna sta moze da se zatekne na terenu.

Pored ovoga javio sam i koleginici Mariji koja je novinar da ako cuje da ima potrebe za ovakvom vrstom pomoci jos negde da mi odmah javi.

 

Pozivam sve druge kolege ako zele da rasire pricu. Mozda vi niste u mogucnosti ovako da pomognete ali mozda ce sirenjem price ova ideja stici do osobe koja moze. Predlazem da, ako mogu, slicno urade kolege bajkeri i po drugim mestima u Srbiji.

 

 

  • Podržavam 13

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 17 postova
  • Lokacija: Shenzhen, China

Svaka čast za ideju, slično je i meni palo na pamet, ali pošto sam zadnjih 5 dana maltene neprestano bio angažovan preko Crvenog krsta, ništa slično nisam uspeo da sprovedem u delo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Lokacija: Smederevo
  • Motocikl: motor, da

Nemoj zameriti ljudima i ako se ne pojave u ovoj temi.....iskreno, sa svim kolegama sa kojima sam se cuo, iz poplavama ugrozenih podrucja , bili su angazovani , na neki nacin :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • oddball, 1134 postova
  • Lokacija: Alba Greca
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

naravno da ne zameram, gomilu briga imamo svi mi u ovom trenutku. nekoliko me je kontaktiralo preko privatne poruke i to je super. ja sam javio svima koji bi mogli da rasire pricu, Popsiju recimo sam preko face-a javio da bi on serovao jer znam da je zeznuo nogu i da ne moze da vozi motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Lokacija: Dunav na vidiku..
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Stavi link ka svom profilu na fb..

 

Malo bolje sroči tekst pa da ga šerujemo..ima nekoliko foruma..ali jedan je feliki brat

 

Nisam bas blizu, ali ako bude potrebe mogu da se stavim na raspolaganje moje sokoćalo i ja.. :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • oddball, 1134 postova
  • Lokacija: Alba Greca
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

U pravu si Vlajko, evo ga link ka mom facebook profilu. Ko zeli moze me dodati za prijatelja i tamo da se dogovaramo. Tekst koji sam ovde postovao isti je kao i na mom zidu. Odazvao se ko je u tom trenutku mogao i to je super. Nije toliko bitno ko je gde vec ko ima iskrenu zelju da pomogne Gorskoj Sluzbi Spasavanja kada to bude potrebno. poenta je da vidimo ko moze u kojim mestima pa ako negde iskrsne problem da oni znaju da mogu da racunaju na bajkere iz te opstine i okolnih mesta. Vlajko i Vlada (na primer) mogu da pomazu u svojoj opstini i po potrebi da se organizuju (opet, na primer) bajkeri iz Kovina, Beograda, Pozarevca... Ista situacija sa Kovinom: bajkeri dolaze iz Smedereva, Panceva itd...

 

 

Nadam se da cu tokom sledece nedelje uspeti da se sastanem sa jednim momkom iz GSS-a da porazgovaram kako bih ja (a nadam se i drugi) mogao da pomognem ubuduce ako bude potrebe da bi oni lakse obavljali svoj posao. Bilo je i jedno pitanje koje je na mestu posto nismo bas svi u istoj situaciji, da li bi nam oni placali gorivo. Ja to od njih nisam trazio niti sam hteo da ih pitam, svi znamo da u ovoj situaciji nije bilo vremena da se bavimo tim pitanjem.

Nisu me zvali ali verujem da bi nasa pomoc njima dobro dosla ubuduce, a verujem da bismo im mnogo pomogli bar u logistici.

 

Moje je misljenje da smo videli koliko se mozemo osloniti na drzavu i pojedince (ne vecinu srecom) i da bez samoorganizacije gradjana koja je bila, s' obzirom na haos i pometnju, jako dobra. Bar ono sto sam mogao videti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja