Jump to content

Moto Zajednica

Herr Bane

Članovi
  • Broj tema i poruka

    177
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Herr Bane

  1. Pozdrav kolege. Kupujem auto klase Fiat Punto. Mora imati 5 vrata, klimu. Prednost je da je auto od prvog vlasnika sa servisnom istorijom. Godiste od 2002 i mladje. Prednost je ugradjen autogas. Auto mora biti u prvoj boji, neudaran. Ako prodajete gore opisan auto ili znate nekog ko tako nesto prodaje ili hoce da proda, ponudu saljnite na PP ili ovde. Hvala unapred!
  2. Prodajem plejer za auto, koji čita MP3 sa USB-a i SD i MMC kartice. Uredjaj je u kutiji, korišćen kratko, nekih nedelju dana kod mene u autu. Još uvek je zaštitna folija na displeju. CENA 30e. Evo tehničkih detalja. AUTO MP3 USB SD MMC PLAYER sa daljinskim Player čita MP3 format muzike sa USB, SD, MMC kartice. Radio FM frekfrencije 87.5MHz-108MHz Ima daljinski upravljač. Snaga 4x45W KOrišćen oko mesec dana u mojim kolima. Potpuno ispravan. Pločica se skida. U kompletu dobijate: - Player - Daljinski - Džek sa žicama za povezivanje na Vašu instalaciju + ISO konektor, koji se može iskoristiti ako imate vozilo proizvedeno u Evropi. - Uputstvo Fabričko pakovanje.
  3. Prodat volan. Ostale su još komponente. Cena 20e. Ako je mnogo, recite, pa ćemo da korigujemo cenu...
  4. Ok. Slušalice, kao što sama reč kaže se koriste za slušanje... znači nemaju mikrofon.
  5. Eto, ko hoće da kompletira komp, sa sve monitorom za sitne pare ima ovde sve. RAM je ddr1. ono što piše za ram u specifikaciji konfikuracije koja je bila je DIMM 256Mb,DDR NCP. Ram sam poklonio drugaru, a hard mi je bilo jednostavnije da ga ubacim u novi komp nego da kopiram... U knjižici za ploču za ram piše DDR DIMM1 64/72BIT, 184 pin module, ima dva slota. U konfiguraciji je bio samo jedan od 256 mb. Sve je radilo kako treba, ne korsti se više od godinu dana, možda treba da se očisti od prašine, mada je u kutiji od novog računara. Ko reši da kupi, neka dodje, proba, ako odgovara plati i nosi. Našao sam i račun od konfiguracije.
  6. Nasao sam podatke od konfiguracije Ploča ASUS PIV S 533 VM SA UAY, P4S533-VM Grafika integrisana Procesor CELERON PIV 1.7GHz Kuler PIV EVERCOOL NV3 FDD 3.5` FAX Modem 56k Kuciste ATX 300w JNC PIV 68 Monitor SAMSUNG 753s Tastatura SAMSUNG YU PS/2 Mis GENIUS EASY MOUSE PS/2 Uz komponente idu sva uputstva, diskovi koji su dobijeni kada su kupljene. KO moze da nabavi ram i nadje neki HDD ima kompletan komp, npr za garazu ... Sve ove kompnente, bez volana, su 20e, koliko da ih ne dajem dzabe, a da mi vise ne smetaju po sobi.
  7. Prodajem komplet za ugradnju u kacigu. Kupio ali nisam stigao da ugradim i koristim. Cena 15e. Slike sve govore. Ponude ovde ili na pp.
  8. Prodajem delove računara koji mi smetaju u sobi... - Monitor Samsung SyncMaster 753s, beli, 17 ica, ispravan, u dobrom stanju, spreda oštećenje na plastici, od cigare , oštećenje nema uticaja na rad monitora - ploča i procesor, mislim da je neki pentijum 3 u pitanju, mislim da je grafika integrisana, ispravno - kućište sa napajanjem, ispravno - tastatura i miš, ispravni - Genius Speed Wheel 3 vibration, u kutiji sa svim delićima, uputstvima, računom, samo jednom korišćeno. Cilj mi je da se oslobodim ove tehnike, tako da je najidealnije da se neko javi i pokupi sve. Ponude mogu ovde ili na pp.
  9. Imam i ja jedan volan da udomim... Genius Speed Wheel 3 vibration. Nov, samo jednom izvadjen iz kutije. Stoji zapakovan sa sve onim sitnicama, nosačima, diskom i sl... Stoji, ne koristi se ... smeta... lako ćemo se dogovoriti...
  10. Drugar prodaje opremu koja mu je višak. Kaciga GIVI full face, odlično očuvana, ima otvore za ventilaciju na gornjem delu i kod brade, velilčina L ili 60 Kaciga Givi JET, nikad korišćena, nema tragova korišćenja, što je i logično veličina L ili 60 Kacige su identične, po obliku, samo što je jedna JET a druga FULLFACE. Uz kacige se dobijaju originalne zaštitne čarape. Rukavice, kvalitetne, od meke kože, sa protektorima od kevlara, veličina L ili 10. Cene još uvek nisu definisane. Molim dobre ljude da napišu okvirne realne cene za ovu opremu. Hvala unapred. Ponude na PP.
  11. Evo i ja da pohvalim majstor Boklića! Iservisirali smo ono što je bilo potrebno, sve kako treba... dobro je da nisam bio tu kada si menjao semeringe, ali je loše što sam video sliku svog motora kod tebe u garaži... gde mu je prednji kraj? :S Hvala kolegama koji su bili kao ispomoć one Subote, kako bi videli u kom pravcu da razmišljamo oko rešavanja još jedne sitnice koja je ostala... Javljam se kada registrujem motor, pa da pokušamo i to da dijagnostikujemo! Živeli!
  12. --- ako tema nije postavljena na pravo mesto, neka je urednici pomere gde treba --- Potreban je jedan klip za pomenuti motor. Radi se motor, ostali klipovi su dobri, jedan je u problemu. Od novih prodaju samo set. Motor se hilznuje, tako da je potreban klip koji je za standard. Ako neko ima pomenuti deo ili ako zna nekog ko ima ili zna nekog ko zna nekog da ima... neka javi. Pozdrav i živeli!
  13. Ima negde u temi detaljno objašnjeno kako se šteluje, sa sve slikama... metoda listaj listaj...
  14. Imas sa leve strane pozadi bravicu koju otkljucas i pomeris na dole polugu koje se nalazi odmah iza bravice. Valjda sam dobro objesnio i da se nadovežem, posle ovih radnji, povučeš sedište na gore, zadnji kraj, i to je to
  15. Eto šta se desi kad voziš neku sa tankim a dugačkim štiklama! Izvini za off...
  16. Jedan ode drugi dodje! Stefan je od mene kupio Speed-a. Evo i ovde da mu poželim da ga služi ko i mene i puno bezbednih kilometara! Iako nemam više osnova da pripadam ovoj sekti svraćaću ponekad... Što se tiče putovanja, drugar i ja smo išli van Bgd-a. U jednom danu smo prešli oko 200-250km. A što se tiče daljeg puta, Sinclar i njegov kolega su cepali do Hrvatske, njihovog primorja, sve sa dva Speed-a, a i išli su sa istim motorima i na reli po Srbiji. Ima njihovih putopisa po forumu.
  17. Prodat! Novom vlasniku puno bezbednih kilometara i da ga služi ko i mene što je služio! ... ključ, ključ, katanac!
  18. Mi smo bili pre oko mesec dana, kolima. bili smo ovde http://www.booking.com/hotel/at/hotelgeblergassevienna.sr.html?aid=333373;label=hotelgeblergassevienna-DarjoTD8DNvQiGWf5wZJlwS4793029912;ws= hotel je cist, menjaju peskire dnevno, imaju wireless u hoplu hotela, u hotelu , kao i svuda, pricaju yu jezikom. u-ban-om se stize do centra za oko 15 min, menjaju se dve linije jer nema linije koja ide direktno do centra. Parking se u toj ulici ne placa, moze da se nadje mesto uz malo strpljenja. garazu naplacuju i nije jeftino, mislim da je dan 8e. mislim da smo placali oko 25e noc, doplata za dorucak je bila 5e, svetski sto. Tu je bila sansa da se nadoknadi jaca cena smestaja (salim se)
  19. Pazi, ideja je da je ugradis na mesto gde stoji i stegnes da stoji stabilno. Tek pposle je stelujes. Kada je ustelujes, ona iskontriras onom maticom. Ako ti se i malo okrene srafcic kada kontriras maticom nece svirati. To sto krklja, to samo znaci da sve radi ali nije ustelovana. Skoro sam siguran da ne gubi struju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja