Jump to content

Moto Zajednica

vlajko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4305
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vlajko

  • Rođendan 03.04.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Dunav na vidiku..
  • Motocikl
    Šarulja queen RD04

Poslednji posetioci profila

8716 profile views

vlajko's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,7k

Reputacija u zajednici

  1. Sine ako baš nije oglavu ne radi to.. Ja ne mogu da se sastavim od kad sam se rastao Jedini adekvatan prelaz je nova afrika ili tenera..ali za to moraš u gasterbajtere pa onda nemaš ni kad ni gde da voziš.. Nema boljeg motora za manje para..
  2. Možemo da isprobamo sedišta pa ako odgovara zamena što da ne Imam isti i zadovoljan sam..honda je to.. Jedino što karburatori vole da popiju malo više ako se nagazi..
  3. vlajko

    bmw relly 3

    Javi se da pregovaramo
  4. Mogla bi neka prolećna vožnjica da padne
  5. Idealno za razne stvari Koja bi bila cena po danu, a da nisu novogodišnji datumi?
  6. vlajko

    Sjenički sir

    Svaka čast na inicijativi..a bogami i rezultatima.. p.s. možda je vreme da promeniš dosadašnji posao, promeniš ambalažu i baciš se u ozbiljnu distribuciju kod nas..a sve te silne tone što bi da bace za izvoz..makar i autobusom..
  7. U moru teških slučajeva ovaj baš prednjači.. Razgovarao sam sa majkom i potrudiću se da ih posetim oko nove godine.. Najsigurniji i najbolji način je uplata direktno na njen račun.. Svaka čast na inicijativi, ja ću probati da ukažem na neke stvari, ali teško to sve ide na pomen "alternative".. Tako da bar novac može momku i porodici sigurno da olakša muke kad već doktori nemaju leka..
  8. Pa kako to da stavim na hondu? Pa još ne može dve kacige.. mora doosta da spusti
  9. Ljudi..jes da nije u opisu teme.. ALI RUMUNIJA JE FANTASTIČNA Čim se uđe iz Bele Crkve počinje enduro..putevi su ima katastrofa..ali zato priroda fantastična..od kanjona Nere pa gdegod da krenete..sve je dobar makadam..i ko zna koliko kaljavih puteva sa strane..ako gledate na karti gde je to..videćete koliko tu zelenila ima.. Definitivno se mora opet tamo u istraživanje..
  10. Ko ne dođe u petak.. fizički je radnik
  11. Budaletina koja po snegu dolazi Vidimo se na megdanu afrosi i teneraši..
  12. Jao kakva redaljka pada.. uzdamo se u Hondinu nepoderivost, istrajnost i kvalitet a tu je i kasko za nedaj bože
  13. Samo vlasnici obe rage su objektivni u izlaganju svog mišljenja Dobrodošli su i svi ostali kojima to "nadmetanje" deluje zanimljivo.. s'tim da idemo u u korak sa vremenom te imamo i novi model kraljice koji će verovatno SVI testirati besplatno razume se Bilo bi lepo da i Doktor dođe sa svojom novom ST pa da eto imamo priliku i to da izmerimo i uživo uporedimo
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja