Jump to content

Moto Zajednica

Skyrunner

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1365
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1694 Excelent

O članu Skyrunner

 • Rank
  Drug član

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rdks.org.rs/

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd

Poslednji posetioci profila

3757 profile views
 1. Skyrunner

  Smederevski put 20.05.2018. 09.00h

  Komunizam je uništio ovu zemlju za naradnih 100 godina
 2. Skyrunner

  Boban-sajla

  Kako stoji ova tema u 2018. godini? Meni treba sajla gasa za Vespu ET4, pukla pri preticanju autobusa.
 3. Skyrunner

  Radar pokazao 51 km/h, kažu – precizan je, ali... VIDEO

  Ajde da se lepo čujemo sutra pa da zgotovimo nešto
 4. Skyrunner

  Prenos motora dobijenog na poklon

  Nije mi jasno ovo baš. I ugovor o poklinu i ugovor o prodaji moraju da potpišu obe strane. Ni kod jednog ni kod drugog nije neophodno da u isto vreme to urade.
 5. Skyrunner

  Periodična registracija vozila

  Porez na vozila postoju u EU. Evo na primer u Italiji koja nije ex-komunistička članica, postoji godišnji porez na motor i to 50 i nešto €, vozio ti ili ne. Kod nas plaćaš samo ako registruješ. To je između ostalog zašto nisam kupio onog Horneta od Hermana, jer je bilo vrlo moguće da on ne uspe da ga odjavi tamo i da ostane doveka da plaća taj glupi porez. (možda ima način, ali ni jedan od nas dvojice nismo vični uvozu-izvozu vozila)
 6. Skyrunner

  Periodična registracija vozila

  Nije moguće da je policija tek tako "ukinula" da se registruje na manje od godinu dana. Za to je neophodno da se promeni zakon
 7. Skyrunner

  Registracija motora

  Znači od sad tablice ne moraju da se vrate kad ti istekne registracija? Meni je istekla u Septembru i opasno mi je cimanje sad opet da idem u Ljermontovu da vadim nove tablice
 8. Skyrunner

  [Pitanje] Punjac akumulatora

  Dobio sam uputstvo sa garancijom. Piše da treba da naspem u svaku ćeliju kiselinu do nivoa, da ostavim tako sat vremena i onda strujom od 1 A i 15V punim akumulator sledećih sat vremena. Dopunim kiselinu, zatvorim čepove i vozi.
 9. Skyrunner

  [Pitanje] Punjac akumulatora

  Kupio sam pre neki dan akumulator za Vespu koji je pakvan sa kiselinom odvojeno, ali u prodavnici ne formiraju aku, nego moram da formiram sam. Sad, u uputstvu piše da je potrebno podesiti struju na 1A, a napon na 15V. Pošto imam samo neki pravljeni punjač za auto, treba ili da jurim nekog sa punjačem što ima ova podešavanja, ili da kupim neki takav. Ima li neko preporuku za punjač?
 10. Skyrunner

  Vespu- četvorotaktnu-automatik

  Gledam i ja oglase, ovu ću možda da pogledam, pa da vidimo zašto je farbana U svakom slučaju hvala ti
 11. Skyrunner

  Vespu- četvorotaktnu-automatik

  Tvoja Vespa?
 12. Skyrunner

  Vespu- četvorotaktnu-automatik

  Ova tema ima 600 pregleda, i nema ni jedne ponude. Isto tako, odavno popunih onu aplikaciju za registraciju na forum ljubitelja vespi, ali tamo treba odobrenje administratora za verifikaciju naloga koje se izgleda čeka godinama.
 13. Skyrunner

  Procena vrednosti

  Pa otprilike i ispada tako, dobio sam objektiv(koji nije najjeftiniji FX 50mm) torbu i karticu po ceni tela. Još je sve 2 god u garanciji Inače, kad sam istraživao, a to sam gore i napisao, najveća razlika između Canon i Nikon aparata je ta što kod Nikona možeš da koristiš stare objektive i objektive projektovane za krop senzor, dok kod Canona ako pređeš na ful frejm, možeš da se pozdraviš sa objektivima koje si do tad koristio. Znači: Nikon- bilo koje telo koristi bilo koji objektiv Canon- krop tela mogu da koriste ful frejm objektive ali ne može obrnuto
 14. Skyrunner

  Procena vrednosti

  Ostao sam dužan slike I na kraju posle nekoliko dana igranja
 15. Skyrunner

  Cacak 30.03.2018. nastradao motociklista

  Ne samo to nego kad se našao u istoj situaciji da mu ljudi komentarišu snimak gradske vožnje nije bio baš zen Izletanje sa parkinga drumskih kafana i slično treba kažnjavati sa višemesečnim sušenjem, pa nek se bajanališu i dalje. Inače, vozač kamiona, pored toga što je nekog ubio, će da završi koju godinu u zatvoru, jer se za ovakvo ponašanje obavezno kači kvalifikacija i umišljaj.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja