Jump to content

Moto Zajednica

Lunja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    139
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Lunja

  1. Kad se ima dobra ponuda onda nema razmisljanja
  2. Pozvati direktno vlasnika oko detalja i cene za kofer. Zoran - Kiza 063/7761-881
  3. Oglas za drugara koji nema dovoljno postova. Za više informacija kontaktirati vlasnika Zoran - Kiza 063-7761-881
  4. Prodajem za afriku : sve novo i neupotrebljavano, ručica kvačila 10e, ručica kočnice 10e, platine benzinske pumpe 30e, membrane karburatora 2kom 95e, lanac bregaste 2kom 120e, sajla + bulžir za sauh 70e, sajla + bulžir za gas 40e, sajla + bulžir za kvačilo 30e, kilometar sajla + bulžir 30e, kožne moto čizme br11 130e i polovan ispravan cdi 150e. Sve navedeno je za model RD04. Ne znam da li odgovara za druge modele. info 063/229-262
  5. Lunja

    Kaciga AGV

    Na prodaju nova AGV kaciga, kupljena u Dainese radnji u Bolonji. Cena 280e. Kontakt Mura 063/616-276
  6. Žao mi je, rado bi se prijavio ali mi termin ne odgovara. Mađari ne znaju da je treći dan posle druženja Đurđevdan a slavu treba spremiti.
  7. Tačno je da je kanjon Tare drugi na svetu po dubini posle Velikog kanjona u Koloradu, ali sa tačnom najvećom dubinom od 1333 metra i sa dužinom od 60 kilometara.
  8. Ajde kume nastavi. Samo si zagolicao. Jes da znam priču i iskustva ali slike dopunjuju svu tu lepotu pa ih očekujem u što većem broju.
  9. Srećom pa niko ne vodi taštu motorom na takve destinacije.
  10. markone88/ Kolega, bez brige. Pitanje ti je bilo sasvim na mestu. Tražio si odgovore od iskusnijih i starijih kolega. Dobio si i ovakve i onakve. Ja ću ti moj post od malopre samo dopuniti ličnim iskustvom. Kreni slobodno i odvozaj Jadransku magistralu slobodno i što više je koristi u starom izvornom obliku bez novog puta, auto puta tamo gde ga ima. Obala je prelepa i ima šta da se vidi i uživa ako nećeš samo da protrčiš. U zavisnosti od raspoloživog vremena i pravca ako ideš od juga ka severu možeš obići i slapove Krke kod Šibenika i onda preko Zadra i Starigrada na Tribanj putem ka Karlobagu i Senju. Put za uživanje. I ne obaziri se na ovde pojedine provokatore što gutaju slova pri pisanju i što im je pisana reč brža od misli i mozga.
  11. Za normalne nema nigde problema ko ih ne traži a na one druge može se naleteti svuda kako tamo tako i u svojoj zemlji.
  12. Ovo gore napisano potvrđujem i ja. Prošle nedelje sam odvozio celu magistralu od Dubrovnika do Pule i Medulina i nigde nikakav problem nije bio ni na putu ni u restoranima ni prodavnicama.
  13. Mašta može da radi svašta. A ćevapi dobri po meni i u Travniku kod Harija.
  14. Ha, ha. Pravo pitanje. A da prvo kupi motor pa onda može i u Mongoliju.
  15. Kolega, nemoj očekivati mnogo odgovora na tvoje pitanje od iskusnijih kolega. Prvo pročitaj sve postove u ovoj temi. Koliko vidim trenutno ne poseduješ motor i imaš do sada samo tri posta što nama isto dosta govori. Na dnevni trošak između mnogo ostalog utiče i koji motor ćeš imati i koliko troši, koliko dnevno kilometara planiraš dnevno, u kojoj zemlji se voziš jer cena goriva nije ista u Emiratima ili Norveškoj kao ni cene i vrsta smeštaja. Po zapadnim kriterijumima neki njihov prosek je oko 100e dan. Može i manje a i više. Zavisi od lične dubine džepa i onog u njemu. Nema tu pravog i preciznog odgovora. Kreni prvo po Srbiji dnevne ture pa onda proširi na vikend ture sa noćenjima pa će ti biti puno jasnije. Srećno u sticanju iskustva i brzom pronalaženju odgovora na postavljeno pitanje.
  16. Ako nekom treba, prodajem Mikuni benzinsku vakum pumpu sa crevima i vakum priključkom za afriku. 50e.
  17. Enduro guma nova 90/90/21 Full Bore M/C 54H
  18. Lunja

    TDM Srbija

    Stiv-Ivica, je prošle zime radio sedište i za moju Africu i ja prezadovoljan. Sve pohvale i preporuke. Cena tada bila 70e. Hvala Ivice.
  19. Honda prelepa. Srećna prodaja. A posle Africa ili Bmw?
  20. Moj prijatelj prodaje trans alpa 650 2002. 063614396 Mika
  21. Lunja

    Honda NC700X

    Prijatelj je više nego zadovoljan. Deli ga sa svojim sinom pa voze kad koji stigne a obojica su početnici na većim motorima. Do sada vozili skutere. Čak sam i ja iznenađen koliko NC 750X izuzetno malo troši, bez obzira da li je u manuelnom ili automatskom modu.
  22. Lunja

    Honda NC700X

    Moj dobar prijatelj početkom sezone kupio nc750x 2015 sa 19000 km od prvog vlasnika za 5200 e. Ni kupac ni prodavac nisu članovi našeg foruma.
  23. Na sajtu sk objavili da dorna u 17,00 daje novu izjavu o sudbini trke.
  24. "Stromaši" to rade 11 godina stalno na drugim lokacijama i nije samo po bivšoj Jugi već i šire. Uključili se i Bugari, Grci,Turci,Rumuni i Slovaci. Gosti i učesnici skupa mogu biti i vlasnici drugih brendova motocikala. Ja sam bio ove godine u Bugarskoj a sledeće godine je ponovo u Hrvatskoj.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja