Jump to content

Moto Zajednica

e-mayl

Članovi
 • Broj tema i poruka

  801
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1343 Excelent

1 Pratilac

O članu e-mayl

 • Rank
  abc

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Pula
 • Motocikl
  BMW GS 1250 Adventure

Poslednji posetioci profila

4362 profile views
 1. vozač MOTORA je na godišnjem, pa idemo dalje ovako ...
 2. Za "komercijalne" ne mislim nista lose, naprotiv. Super su, ali su guzve ogromne. Pogotovo u julu i augustu. Razmisljali smo i o njima, ali smo odustali iz razloga sto smo bili na vecini od njih. Jedino gdje je bila malo veca guzva je na Monte Baldu. Vjerojatno zbog blizine Lago di Garda i zato sto je bila nedjelja. U svakom slucaju vrijedi obici i jedne i druge.
 3. Dok se čeka vozač MOTORA...
 4. Dok vozač MOTORA slaže tekst da napišem nešto o ruti. Ideja za ovu vožnju došla od Ćaleta i Nema. Prijedlog je bio da probamo složiti rutu koja bi se poklapala sa rutom onom o kojoj sam pisao u : https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/123384-alpe-carniche-giro-d-italia/&tab=comments#comment-2102058 Kako je ta ruta dovoljna za jedan dan, morala se proširiti na dva dana. Odabir rute je bio takav da se izbjegnu "komercijalni" passevi i odaberu oni manje poznati, ali isto tako atraktivi. Puno informacija se sam skupio sa talijanskih moto portala i odlazaka na skijanje na neke od njih.
 5. Za Srbiju ne znam. Nekoliko puta je citiran pravilnik koji važi u Srbiji, pa pretpostavljam da je to to. Ovo što sam napisao vezano je za HR, odnosno EU. Da li će se Srbija uskladiti sa EU, ne znam. Ovaj podatak sam pročitao na linku ispod. Novosti za pilote dronova: Koje su značajne zakonske promjene stupile na snagu početkom 2021. godine?! | PC CHIP PCCHIP.HR Planirate kupnju drona no niste sigurni koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste mogli letjeti dronom? Već posjedujete dron i voljeli biste uskoro u let drono
 6. Nisi jedini koga je snijeg zaustavio Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
 7. Sada čitam, izgleda da će se za sve dronove u EU morati imati dozvola i položen ispit. Od toga neće biti izuzeti dronovi lakši od 250gr. Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
 8. Mislim da je granica 250gr. Zato je i DJI nspravio mini koji ima 249gr. Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
 9. Nisam siguran da li u Rovinju postoji servis. Prodaja postoji Moto Grip novosti | Mohorović vulkanizer Rovinj, Moto Grip skuteri Piaggio MOHOROVIC.HR Probaj pitati. Postoji i u Poreču (koji je blizu) Zlatna d.o.o. Poreč - moto oprema, rezervni dijelovi i servis motora ZLATNA.HR Zlatna zastupnik za K
 10. Ovako bi trebalo biticovid-19_rat_common-list_en.pdf Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
 11. Ceste koje su zimi zatvorene GM zaobilazi. Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
 12. Da. Neki je zovu stara cesta, a pravi naziv joj je Lujzijana. Duga je 136 km, a građena od 1803. do 1811. godine. Postoje još Karolina, Jozefina i Rudolfina. Građene su kao veza Karlovac - Primorje. Više o tim cestam može se naći na netu. Još jedna zanimljiva cesta (makadam) je Majstorska cesta isto iz tog razdoblja. Pisalo se o njoj po forumu.
 13. Na službenim stranicama vlade piše (link gore) : " Državljani trećih zemalja koji nisu obuhvaćeni ranije navedenim točkama Državljani trećih zemalja koji nisu obuhvaćeni ranije navedenim točkama mogu ući u Republiku Hrvatsku iz trećih zemalja te tom prilikom ne trebaju predočiti negativan nalaz PCR testa niti im se određuje mjera samoizolacije, jedino ako su: . . . . 5. putnici u tranzitu, uz obvezu napuštanja Republike Hrvatske u roku od 12 sati od ulaska; "
 14. Ovo se svakim danom mijenja, pa bi bilo najbolje da prije puta nazoveš HR ambasadu u SRB i da pitaš. Nadam se da je to moguće.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja