Jump to content

Moto Zajednica

e-mayl

Članovi
 • Broj tema i poruka

  755
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1147 Excelent

1 Pratilac

O članu e-mayl

 • Rank
  abc

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Pula
 • Motocikl
  BMW GS 1250 Adventure

Poslednji posetioci profila

3590 profile views
 1. Slovenski državljani koji imaju nekretnine u hr mogu doći i otići u jednom danu. Dosta slo automobila ima po istri.
 2. Ovo se mijenja iz dana u dan. Na linku dole su podaci stari 30tak dana o zabranama po pojedinim državama. Drugi link je na stranice ministarstva vanjskih poslova HR i ima korisnih informacija. Pitanje je koliko i da li će popustiti? ____________ Korona virus: Ograničenja putovanja, zatvaranje granica po državama | Pomorac.net POMORAC.NET Zemlje širom svijeta poduzele su drastične mjere, uključujući i zatvaranje granica, u pokušaju da suzbiju COVID-19. Zemlje širom svijeta sve više usvajaju sveobuhvatne mjere kako bi zaustavile širenje novog korona virusa, uključujući zatvaranje zračnih luka, uvođenje ograničenja putovanja i potpuno zatvaranje njihovih granica. Izbijanje koronavirusa Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) označila je pandemijom. Ispod je popis […] _____________ http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/
 3. Pozdrav iz Pule. Danas smo bili na vidikovcu u Plominu. Prekrasan dan za vožnju. Dionicu Plomin - Moščenička draga treba odvoziti motorom u proljeće.
 4. Evo šta kažu Austrijanci. Mislim da će takav način putovanja biti jedini. Uglavnom svi se boje povećanja broja oboljelih, pa neće tek tako otvarati granice. AUSTRIJSKI PLAN ZA SPAŠAVANJE TURISTIČKE SEZONE 'Razmišljamo o otvaranju granica za turiste na ljeto, ali pod jednim uvjetom' WWW.JUTARNJI.HR Austrija bi na ljeto mogla dozvoliti turistima iz Njemačke i drugih zemalja, u kojima je koronavirus pod kontrolom, da posjete Austriju, rekla je u subotu ministrica turizma Elisabeth Koestinger.
 5. Za te pare mitas su super. Ako ih trošiš na 2500km ovo se isplati.
 6. Francuski predsjednik Macron kaže da će tražiti da vanjske granice EU ostanu zatvorene do septembra. Francuzi, kazao je, planiraju imati rigidne kontrole granice do 30. oktobra.
 7. Pivo je malo. Večeru. Svako po jednu.
 8. Volio bih da si upravu i da će se moći bez problema putovati.
 9. Ova sezona je gotovo sigurno propala za putovanja u druge države. Što se tiče 21. i to je pitanje jer se virus počinje vraćati (Kina, Korea). Sve je nesigurno. Slobodno i opušteno putovanje će biti moguće tek kada se pojavi cjepivo/vakcina, a to min 1 godina. Drugi problem, koji je po meni veći je ekonomski. Pitanje je kako će se ekonomije oporaviti od epidemije, pa nisam siguran da se sada ispati riskirati sa trošenjem novca na putovanja. Mislim da je u ovakvoj situciji pametnije donositi odluke razumom, a ne srcem.
 10. Teško da će se smiriti. Ako se i smiri postoji velika mogućnost da će trebati neka vrsta izolacije prilikom ulaska u drugu državu. Sjedi i čekaj do zadnjeg trenutka kada možeš otkazati bez nekih troškova.
 11. Tek kada si napisao milje, sjetio sam se tog naziva . Prošlo je puno godina.
 12. Mislio sam na ovaj heklani "stolnjak" na ekranu. Prije puno godina ljudi su ih stvaljali na tv kao ukras.Ja sam imao na telefonu takvu sliku. Samo šala, ništa više.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja