Jump to content

Moto Zajednica

ZEMZEM

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1914
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ZEMZEM

 1. ZEMZEM

  D.I.D. Lanac, lancanici...

  koliko se sećam na mom Suzukuju je fabrički bio RK lanac.
 2. ZEMZEM

  Bahati mamlazi

  I ja danas imao situaciju ali se sve dobro završilo. Ja i žena na skuteru. Bežanijska ulica, Zemun - jednosmerna. Prilazim semaforu, dve trake levo i pravo. Ja u levoj i lagano vozim, kao da sam osetio a lik iz trake za pravo smota u moju traku bez migavca i gledanja. Sreća da sam bio na skuteru pa nam noge bile zaštićene. Sirena i lik koči. Očešao sam mu prednje krilo i naslonio se na njega. Srećom skuteru a i nama ništa čak ni ogrebotina, ostalo malo njegove farbe i njemu ulubljeno krilo. Lik oko 25 god. prepao se i stvarno bio kulturan i izvinjavao se sve vreme. Još se i ispričasmo, uhvatilo nas crveno. Jeste pogrešio ali nisam imao srca da ga naduvam jer se izvinjavao i verovatno sam mu bio u mrtvom uglu.
 3. ZEMZEM

  Tehnicki za motore i skutere

  Sunce radi motore i u Zemunu samo treba videti kad je taj za A u Zemunu a kad na Ledinama
 4. ZEMZEM

  Veca garaza za motorcikle NS

  ja moje akumulatore napunim kad ljubimce stavim u zimski san, ponovo ih dopunim posle jedno dva meseca i onda pred montažu još jedno punjenje.
 5. ZEMZEM

  rakija od sljive

 6. ZEMZEM

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Petrovac CG
 7. ZEMZEM

  Sunrise - Sunset

  Negde u CG ...
 8. ZEMZEM

  Slike sa mobilnih telefona..

  Prelazim na ove modele, stigle godine
 9. Stigla kamera i hteo bih malo da se igram sa klipovima dok imam vremena. Mene zanima neki program za ubacivanje muzike kao pozadine, teksta ili nekih oznaka dok ide klip, recimo da postavim dva snimka u isto vreme da ih gledam - kao kad postave test dve kamere. Da recimo zamrznem snimak na par sekundi i na tom mestu ubacim neki tekst i onda da nastavi dalje. Ukratko hteo bih da se igram malo. Ne bi bilo loše ako je neko dobre volje i ima viška vremena napravi mali klip kako se neke stvari rade i šta se sve podešava u tim programima, ono najbitnije. To može recimo da snimi pomoću programa Camtasia ili nešto slično, kao mali tutorial, Mene interesuje nešto od ovih programa Final cut Movavi Wondershare Filmora I na kraju čuveni Sony Vegas i Adobe Premiere Šta je od ovoga dobro a da nije mnooogo zahtevno za rad. Na kraju molio bih ako neko ima proverene linkove za skidanje ovih programa ali da su full, ne trial ili neki skrndelji. To možete da mi pošaljete na PP da ne postavljamo ovde u temi.
 10. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  E, blago vama , želim lepu vožnju.
 11. ZEMZEM

  Drumske kafane

  Takođe i moja preporuka, kad sam u Karlovcima moje omiljeno mesto.
 12. ZEMZEM

  NC750X 2016

  Šta li si mu skrivio Dare kad ovako misli o tebi a nije progovorio jednu rečenicu sa tobom a možda i jeste???? Ljudi su čudo i zato ko radi sa njima nije mu lako, znam iz dugogodišnjeg iskustva.
 13. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  Super, ja imam Intesa račun
 14. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  E sad mi je jasnije, to je zato što je kreditna i oni dinare sa računa menjaju po kupovnom kursu banke, malo lošiji kurs po tebe. Ja koristim deviznu van Srbije, tako da nema provizije za direktno plaćanje. Uplaših se da nisu uveli proviziju a ja idem na odmor pa da povedem računa. Inače najskuplja varijanta je podizanje keša u banci pa podizanje keša sa bankomata.
 15. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  Ako sam dobro video imaš neke silne provizije banke na plaćanje karticom, koju si to karticu koristio?
 16. ZEMZEM

  Bumbarevo brdo

  To sad i ja isto mislim, koliko su imali sreće da ne podlete pod kamion.
 17. Iskoristismo juče lep dan za vožnju, vreme nas extra poslužilo samo nas malo zakačila kišica oko sajma. Da Aleksa nije onako jurio verovatno bi i nju izbegli ali nema veze. Krenulo nas šestoro iz Beograda do Inđije da se nađemo sa Vojvođanima i na kraju nas osmorica odvozasmo do Drine. Posle klope gassss, Loznica - Valjevo onako penzionerski odvozasmo . Pauza na ulazu u Valjevo, da se neki zaslade i onda preko Uba za BGD. Meni bilo odlično a nadam se i ostalima. Imali smušene konobare gde god smo seli ali smo se nasmejali.
 18. ZEMZEM

  Pitanje oko pogonskog lanca

  I kod mene se tako manifestovalo i promenio sve u kompletu, sad samo šušti lanac u vožnji.
 19. ZEMZEM

  Trebinje / Dubrovnik

  Ja sam pre par godina pred Gackom naleteo na kravu u krivini koja ide srednjom linijom ka meni, nogu pred nogu. Srećom bih upozoren na vreme za ove živuljke pa sam bio na oprezu i nisam divljao. Nije to bio ni prvi ni poslednji susret tog dana sa domaćim živuljkama.
 20. ZEMZEM

  Kakav je put?

  Podržavam predlog, istom rutom i ja vozim kad hoću da obiđem Ibarsku a nisam u žurbi. Dobar asfalt a i krivina ima i više nego dovoljno.
 21. ZEMZEM

  Nosaci kofera KAPPA K33N

  Ja imam te kofere i Seba isto nije mogao da pravi za njih nosače, zbog specifičnog oblika. Skokni do Motolanda i kupi nove ako ima za tvoj model a ako ne onda prepravka novih. Ja sam uzeo nove, cena malo skuplja nego da mi je Seba radio klasične. Teško ćeš naći ove nosače polovne koji su na prodaju.
 22. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Nismo svi isti, ja recimo ne volim da vozim po kiši i izbegavam maximalno takvo vreme. Hoću da uživam a ne da kisnem i mokar vozim. Ako me iznenadi negde OK, sudbina. Ako ima najave za loše vreme odlažem, menjam destinaciju, vremena slobodnog imam a destinacija pobeći neće nigde. Jedan primer, te 2017 sam odustao od Slovenije i odvozao Crnu Goru i malo se kupali uz vozikanje. Milina vreme, extra se proveli. Da sam otišao na silu u Sloveniju od 7 dana bih kisnuo 5-6 i to jaka kiša. Pa sad meni je pametnije proveriti vremensku prognozu i uživati u vožnji pa ma gde to bilo. Nekom kiša ne smeta, meni smeta. Nismo svi isti.
 23. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Evo i od mene kratak opis mog obilaska. Jedva čekam da vidim vaš putopis i slike, pozdrav.
 24. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Evo ti mojih planova i saveta koje dobih te 2016 pa pogledaj možda nešto i iskoristiš. Sve ovo može da se izvoza ali uz jak tempo i nedostatak vremena da se vide sve lepote pored kojih prolaziš. Ako ste hteli samo vožnju uz minimalne pauze a u kondiciji ste za takav tempo onda može. Po meni nedostaje ti bar dva dana za te planove. Ja sam shvatio koliko treba vremena za obilaske kad sam kolima odradio deo Slovenije i šta sve ima da se vidi. Za smeštaj sam gledao buking i kao što rekoše povoljnije je u manjim mestima nego u blizini top destinacija ali sam recimo našao top apartman na Bledu za koreknu cenu, sreća.
 25. ZEMZEM

  Ako je nekom blizu Lidl

  Stigla jutros
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja