Jump to content

Moto Zajednica

severian

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  7016
 • Pridružio se

Reputacija u zajednici

8051 Excelent

O članu severian

 • Rank
  REWadventure.com

Contact Methods

 • Website URL
  www.REWadventure.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Motocikl
  KTM 690 enduro, BMW R1200GS, Beta RR390

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Razlog? Setimo se one Holandije od pre 2 god, kada nije mogao da zapamti promenu konfiguracije staze... Nije baš najostriji noz u kraju Nego, evo zanimljivo stivo uz kaficu, Cal otvoreno o novoj hondi: Crutchlow 'still fast', but corner entry 'worse' WWW.CRASH.NET Having not ridden any kind of motorbike since last November's...
 2. Mehaničko mora biti. Samozaključavajuće možda, samootključavajuće sigurno. I slažem se (99.9%) da već svi nešto slično testiraju, u nekoj fazi.
 3. O Bože... Sin pokojnog Petoševića (tj. naslednik) je na istom mestu otvorio pečenjaru, umesto Kawinog dileršipa. Bio sam ciničan, lakše peći prasiće, nego prodavati motore... Gde si se bRe u tome pronašao @Nikola2607...
 4. hmm, da iz izgleda kontrole može da se zaključi kako spuštanje zaista radi, verujem da bi ga već svi testirali.
 5. Naslednik sad prešao na pečenje. Manji stres, veći profit
 6. A ja više nekako naginjem Forkadi i Jovanu Ristiću , svašta se pilotu učini na stazi, pogotovo kada je sporiji... Ali je svakako zanimljivo, zar ne? Prava mala misterija, za pauzu između sezona...
 7. mislio sam prvenstveno da je Djole kupac koji očekuje jak popust, jer kupuje novo/skupo. Ako sam u pravu, u Dukatiju se neće pronaći. Ako nisam u pravu, očito sam površno čitao, pa se izvinjavam. I nema razloga da budeš besan, preneo sam svoju procenu, na osnovu neke kilometraže... Ne pucaj u glasnika
 8. U svakom slučaju iskreno ti želim da što pre sedneš u radosti i zadovoljstvu na novi motor, koji god na kraju da ispadne!
 9. Još uvek ti je odlična sezona za kupovinu polovnog motora. Vidi, BMW, a među njima naročito Radulović, ne želi komplikovane kupce. Ovo ne kažem bezveze ili iz neke procene. Sasvim sam ubeđen da oni sada već iskreno preferiraju da uzmeš avans nazad i povučeš se, znaju da će u junu/julu motor prodati impulsivnom kupcu (nekome ko uđe i sa vrata ga kešira, bez mnogo pitanja). To je foto robot njihovog željenog kupca. Tebi ostaje izbor: spustiš loptu i čekaš svoj motor ili pređeš na alternativu/mlade polovnjake. Sve drugo vodi u dodatnu tonu izgubljenih živaca. Super je Dukati, ali ne očekuj značajne popuste. Multistrada je super motor, Jelena, Sale i ekipa su neuporedivi u svakom pogledu sa Radulovićem (sve do poređenja vlasnika), ali je MS još skuplji od BMW i, deluje mi iz ove teme, da se ni u njihovom tretmanu nećeš pronaći. Srećno! edit: nego kada rešiš ove, ipak slatke (!) muke, da organizuješ ćevape za celu temu u Loznici!!
 10. Ovo ti je kao da klinca učiš da navija za Zvezdu i Partizan
 11. Mislim da je priča da se na prvoj upotrebi zadnje kočnice stvar deaktivira, nakon aktivacije onom polugom. U svakom slučaju, jako zanimljiva stvar za spekulacije.
 12. @Jovan Ristic Sa druge strane, pogledaj motomove fotke gore. Ako ono nisu spušteni Dukci, ne znam šta je... A nije sa starta.
 13. I u zvanicnoj izjavi Jorge reče da kada ga je francuz obisao/obrisao , da je mali bio tada na novim gumama u time attacku, a da je on bio na starim i da nije mogao da prati. A kada je on imao nove gume, pala je kiša. Izraz lica dok je to pričao bio je takav da je bilo jasno kako takmicarski duh nije umro u nasega Jorgeta :). Uzgred, rekao je i da ne zna hoće li imati neki wild card i kako prvo mora da postane brzi da bi wild card imao nekog smisla. Izraz lica opet je govorio da nije digao ruke.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja