Jump to content

Moto Zajednica

Bandolera

Članovi
  • Broj tema i poruka

    816
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bandolera

  • Rođendan 22.11.1972.

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/LeoPetShop

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Interests
    https://www.facebook.com/LeoPetShop
    https://www.facebook.com/Bandolerosi
  • Motocikl
    Suvozačica na TDM-u

Poslednji posetioci profila

6406 profile views

Bandolera's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,9k

Reputacija u zajednici

  1. Bravo Sale!!! Fantastican putopis nam pises, a fotografije bukvalno "disu i mirisu" !!!! Samo napred! Srecno ti ovo tvoje prelepo putesetvije, mi ga pomno pratimo! Veliki pozdrav od Bandolerosa!
  2. Ziko, primi nase iskreno sucesce. A sto se doticnog tice....procitah nedavno, u jednoj od Tokinovih kolumni, nesto sto se potpuno moze odnositi na tebe i na ovaj tvoj dozivljeni slucaj: "Ne mogu svi da budu normalni i sjajni ljudi kao sto si ti. Mora neko da bude i bez veze. Da nema ovih bez veze, ne bi bilo ni ovih sto su super. Mislim, ne bi bilo razlike. I zato nemoj da se raspravljas sa takvima, ma nemoj ni sa kim, samo im saopsti presudu." ......sto si ti i uradio na kulturan i civilizovan nacin.... Veliki pozdrav od Bandolerosa.
  3. Samo da uklopimo obaveze sa terminima i eto i nas! Jedva cekamo!
  4. Svaka cast Mimi!!! Dobro nam dosao i veliiiki pozdrav za tebe i tvoju divnu porodicu! p.s. Ljubni Dacu od mene!
  5. Vidjen si, bas smo komentarisali limuzinu, a vidjeni su i jos neki Mala je kao secer, preslatka je! Veliki pozdrav od Bandolerosa za vas!
  6. Pocetak odlican, opusten, bravo za Sanju ...ajmo dalje!
  7. Sve predispozicije da vam bude fantasticno kao i nama imate u startu! Uzivajte!
  8. Postigao si! Bravo! Od subote smo tamo - ko nas vidi, nekqa zaustavlja! Pozdrav od Bandolerosa svima vama koji ste na Tasosu! Kupajte se i uzivajte malo i za nas!
  9. Sto rece salerNS obavezno idite do Giola kupalista: ".....ima peske niz brdo 5min...." ....samo nemojte ici kao mi, tacno u podne ...onda ce vam se ciniti da je to spustanje niz brdo mnooogooo duzeee Uzivajte!
  10. ako si mislio na nas neznam jos tacno, negde sredinom jula mozda malo pre Srecan Vam put i dobar provod! Mi cemo posle 15 Avgusta. Hej drugari ocigledno da cemo se izgleda svi videti tamo ovog leta .....jer mozda i mi u avgustu odemo....premda se to kod nas do zadnjeg dana ne zna i menja ....no, nama se odavno pokazalo da ovakva nasa spontanost radja carobna iznenadjenja i budi uvek novu inspiraciju!
  11. Ima dovoljno mjesta za satore, samo je kapacitet soba ogranicen. da dopunim cjenjenog kolegu. za satore imamo na raspolaganju negdje oko 400 hektara livade, dakle oko 50.000 šatora. Da ne bude malo? Aj uzdravlje, odosmo na Uranak!
  12. Odlicno! E pa onda, sto rece moj lavli hasbnd, eto nas!
  13. Bas nam drago! A ovog leta, kao sto rece moj lavli hasbnd, i mi 99,99999%....pravac Tasos!!!
  14. Uzivajte i srecno vam bilo putesestvije i povratak! Putesetvije Jedna vrsta putovanja od tačke A do tačke B, s tim što se skrene i do tačaka C, D, E, F, ...iako se one i ne nalaze na najkraćem rastojanju između A i B. ....izvor - Vukajlija....recnik slenga .....takva putovanja su mi najdraza....vasa su takva ....zato i taj izraz....jos jednom srecno!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja