Vićsa 57 Napisano Mart 3, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo društvo, Sa druge strane monitora je Marko Savić iz Beograda. Veliki sam fan četvorotočkaša, ali mi se nedavno probudila želja za kacigom kroz vazduh Nisam siguran da li ima neke veze što sam u skorijoj budućnosti dobio prefix 3 na godine, ali sam u svakom slučaju rešio da se upustim u avanturu. Koji motor bih uzeo još uvek nije do detalja precizirano, ali pre nego što sam naleteo na ovaj forum, dosta sam kliktao, istraživao i zapitkivao ljude koji znaju nešto više tako da sam sveo izbor prvog motora na 3 opcije (za sad). Videćete i sami da motori čak i nisu istog tipa svi. Enivejz, to su Honda CB500 (prijatno sam se iznenadio kad sam pročitao ovde temu o istom), Honda Dominator i BMW F650. Nekako mi je i dalje prvi pik na CB500, ali ništa još nije 100% odlučeno. Što se tiče moje pasije prema četvorotočkašima, one se konkretno izražava u modelu koji se zove Alfa Romeo. Trenutno je to 147ica (1.6 TS), ali planovi za dalje su ili 159 karavan ili drugi oblik italijanskog modela - Lancia Delta. Toliko od mene za sad, obaveštavaću kako napredujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Mart 3, 2014 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao CB 500 je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i srecno sa kupovinom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgustaRider 10 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: Gsxr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maja :) 11 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 4, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle još detaljnijeg razmatranja odluka je pala na Hondu. Uz mali dodatak. Ili će to biti CB500 kao planirano, ili Hornet ako bude bila opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 8, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugog prematranja, razmatranja, upoređivanja, konsultovanja i razno raznih peripetija odluka je pala, motor je kupljen i od danas i registrovan. U pitanju je BMW F650 ST, 2000. godište. Što bi se reklo, Bavarac, italijanskog porekla uvežen iz Švajcarske Ustanovljeno je da bi možda ovako nešto bilo najbolje za početnika, pa ćemo da vidimo za sezonu, dve kako sve to ide. Evo par slika: http://s231.photobucket.com/user/Dotza/library/Motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 8, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu i jaknu sam kupio još na sajmu Kaciga: http://www.sportsbikeshop.co.uk/product_images/shoei_xr-1100_pearl-grey.jpg Jakna: http://www.alexfactory.it/images/all_thumb/GC-T53GRHI-480x480-afd0b.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da te u zdravlju sluzi... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 25, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle sezone švrćkanja sa F650 i isprobavanja raznoraznih drugih modela, došlo je vreme za zamenu Furuna je prodata, a novi motor je već ocarinjen, sad ide onaj mučniji deo sa agencijom za bezbednost saobraćaja. Za slučaj da niste videli u Naked delu foruma, evo slike i ovde (U pitanju je R1100R za slučaj da neko ne prepoznaje): Ovaj primerak bi trebalo da ostane dosta duže u mom vlasništvu, za razliku od furune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 25, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle sezone švrćkanja sa F650 i isprobavanja raznoraznih drugih modela, došlo je vreme za zamenu Furuna je prodata, a novi motor je već ocarinjen, sad ide onaj mučniji deo sa agencijom za bezbednost saobraćaja. Za slučaj da niste videli u Naked delu foruma, evo slike i ovde (U pitanju je R1100R za slučaj da neko ne prepoznaje): Ovaj primerak bi trebalo da ostane dosta duže u mom vlasništvu, za razliku od furune. Živ bio, dugo se vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 25, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 31, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor speman... papiri nisu još... živ nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 24, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Tablica dobijena u sredu. Još uvek sam pod utiscima što uopšte vozim, pa nemam neki konstruktivan komentar, samo kez od uveta do uveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 3, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da ga "obeležim". Sva sreća iz stajaćeg položaja se spustio na desnu stranu. Ako i treba da se desi, bolje ovako, nego pri brzini od 100 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...