Tomos94 47 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan mika moto karburator sam kupio drugi bing 13 stanje kao nov motor sam tako vizo mesec ipo dana radio nije nabijao sam obrtaje pa sam odluci oda i to promenim vodjicu sad je dobro lepo vraca siber neokrece se eto skoro mi se javi o taj problem moguce fals zrak promeno semering i dihtunge na cilindru pa cu videti a posto mi motor nepusi netrosi ulje nisa mdirao kod kvacila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 4, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mene od svega najvise fascinira zar sa kojim to radis i zbog toga ti dajem jedan veliki plus! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan mora se srediti nekako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege namestio sam da mi motor nedize obrtaje sve je super samo sad imam problem sa paljenjem nije imala iskru zamenio sam bobinu i nekad varnia zaplese onako a nekad ono plavkasta ali baca dva snopa odvojeno dva mala snopa odvojeno a ne kao jedan snop mislio sam da uzmem novi kondezator platine i bobinu jel bi oda bilo super? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan rekli su mi u motobike da uzmem what yong bobinu tako su mi preporucli je zna neko koliko traje ona i to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan To sto kazes da neravnomerno baca varnicu bas ukazuje na bobinu , oslabila , ali mozes prvo da obrusis platine i smanjis zazor i na njima i na svecici pa probas. Bobina wat-yong je najeftinaja , malo skuplja je tecomec , u motobaiku imaju i iskrine bobine i to bobina iskra i bobina iskra original , razlika je u ceni i kvalitetu.Ja radim tomosove pente i paljenje proveravam tako sto kad rukom zavrtim magnet i baci varnicu tad ce sigurno da pali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogdane ma kad rukom okrenem jedva baci iskru tako su mi rekli u tomosu da uzmem tu da je pouzdana i nekvari se mislio sam da uzmem bos kondezator i bos platine original a bobina what yong nije najeftinija ona je 1345 dinara a ima neka po 880 dinara a ove druge sve su rasprodate sta sad da radim ? mislio sam da kupim tu bobinu platine kondezator lulicu ngk svecicu ngk kabal svecice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel lose paljenje i lose podeseno jel ima veze sa sagorevanje i bojom svecice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha mislio sam da resim da uzmem nove platine kondezator bobinu kabal svecice to ce biti nova struja koliko sam miran onda bos platine i kondezator a what yong bobina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor radi super vec sam se navozao strasno 1 2 3 otkida 4 5 nekako kad dam do kraja gas zagusi ga i nece da poveca brzinu ostane ista brzina a dam pun gas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije problem sa strujom, vec siromasna smesa na punom gasu(nema hrane dovoljno). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan paljenje je novo sta sad da uradim znaci dobija manjka goriva kako da povecam bila mi je iglica na 2 zarez od gore i motor se isto gusio ali nece da radi na leru prelivalo ja spustio iglicu da gorji zub poceo da radi normalno na leru i kad mu dam pun gas i otpustim malo e onda povuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan e kolege ovako motor dok je ladan evo sad ga terao lagano minutu i kad zam ga navlacio kmotor kida propinje na zadnji vozio ga tako 2 minute i kad je nabio radnu onda gusi a dok je ladniji negusi nista ,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugovi primetio sam da mi je novo paljenje daje slabu sikru gledao kod komsije sto sam mu radio motor struja 3 puta jaca od moje zato se i gusi nema snagu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me koja je visina plovka da nastelujem novi plovak tacno da bude dobar odabir benzina u loncetu koliko mm od tupog kraja hitno hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...