Rider81 0 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav svima! Zovem se Aleksandar, iz Sopota sam, imam 32g. Nedavno sam kupio Apriliu Pegaso Trail (moj prvi motor), do sada sam vozio par mojih mopeda i provozao nekoliko motora od prijatelja :-). Obzirom da nemam mnogo iskustva sa motorima, nadam se da ce mi ovaj forum biti od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider81 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Trail Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milutko.:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao...fin motor posedujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 1, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...