Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo I ti imas gajbu piva!!Brate mili vozac R1 je startovao kao sa apenca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Djubre Toxictrace Dobro receno za ovo CBR otkine MireCBR Ovaj nije znao ni da podje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja tetka iz NS bi krenula bolje od ovog sto vozi R1.A sto je najgore ovaj g*j sa Hondom odma usao u njegovu traku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre idemo svi na pivo i gotova stvar . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Februar 23, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ajdeeee, evo ti roll on da bude fer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Februar 23, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Evo I ti imas gajbu piva!!Brate mili vozac R1 je startovao kao sa apenca Imas i ti od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre idemo svi na pivo i gotova stvar . Tako jeAko jos neko postavi klip kako Cbr razbija R1 moracu do kraja nedelje da radim samo za pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem glavu da je ovo namesteno Ovde mi R1 izgledao kao neki motoric manje kubikaze.Vuce se po zemlji! Ljudi odo ja da spavam.Lako noc svima koji su uz R1,a ovi sto su za CBR,nek nocas sanjaju da ce cbr954 dobiti R1 na nekoj trci. R1 il nijedan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Ma najisplativije da mi u toku sezone dogovorimo neki moto skup i nadjemo se pa se izopijamo ko ljudi za CBR . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan al sam znao da ce se izlozite 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo ga bez leba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 954 i R1 on uzeo R1.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan hammer Morali smo malo pred spavanje Ovaj chichica je objasnio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma najisplativije da mi u toku sezone dogovorimo neki moto skup i nadjemo se pa se izopijamo ko ljudi za CBR . Tako ce i biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Februar 23, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hammer, idi tamo raspravaljaj o teskasima, mani se ovih tema gde se prica o motorima za prave muskarce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo picke? Stigo Zdravko Colic? hehehe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 23, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vec kod tih starih motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vec kod tih starih motora Odgledao sam klip do kraja samo zbog pesme u pozadini \m/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda na kraju jos ispade i dobar motor...??? Covek kupio R1, doduse sa krpljenim ramom, plasi se Honde, a i jednog i drugog ih je isprasio GSX-R 750... Valjda zato njega i ne pominje u temi, od sramote... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 24, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda na kraju jos ispade i dobar motor...??? Covek kupio R1, doduse sa krpljenim ramom, plasi se Honde, a i jednog i drugog ih je isprasio GSX-R 750... Valjda zato njega i ne pominje u temi, od sramote... Jel ti kontas da je GSX-R 750 ovaj plavi ? On je isprasio samo R1 xaxaxaxaxaxaxaxa PS : Suzuki je kod nas kao VW, tako da ne uvazavam njega u motore Jedini problem ovoga sto sam napisao, sto covek koji nema auto VW, ima motor Suzuki, a covek koji nema motor Suzuki, garantovano ima auto VW. Jebem ti Srbiju, neke navike se nikada ne menjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napisem nesto iz licnog iskustva sto se tice drag trke sa ovim modelom R1. Posedovao sam ga pre deset punih godina kad je to bio bas zestok motor i divljalo se na jednom delu puta koji je maltene bio zatvoren za saobracaj, uglavnom je isao potpuno isto kao K2 750 koji je moj drug vozio i bezbroj puta smo probali jedan pored drugog... Da bi imali pravu sliku o tome koliko slicni po ubrzanju, menjali smo se nekoliko puta i rezultat je uvek bio isti. 954 je sigurno brzi od yamahe jer od svih 1000 koje sam vozio(bilo ih je prilicno)ova yamaha prva R1 je najslabija. Sad kad sam video sliku uhvatila me nostalgija jer je moja bila identicna sa sve crvenim sedistima, jedino ram nije bio poliran i fabricki lonac je bio na mojoj... Ah koliko sam bio zaljubljen u nju i onda me izvrnula sa jedno 140/150kmh na tocku... Lepi dani mog detinjstva:) Nadam se da sam pomogao pri resavanju zagonetke sta je brze:D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije krpljen ram Ovaj lik sto je rekao da je ram radjen je malo omasio motore.Ram je cisto poliran.Da je krpljen u petak bi popasao krivinu u Lajkovcu Ljudi R1 je tu,a i tu je staza jedna u Lazarevcu.Pa koga zanima moze 1na1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 24, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 24, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Dacia !!!!!!!! :D E tada se znalo sta je auto Renault Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su dobro okrpili ovu yamahu, jel se vidi gde su varene plastike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...