Firefighter 309 Napisano Februar 15, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZZR1100 1990 god.Kompletan agregat,menjac nece u drugu dok se dobro ne zagreje masina,ne ispada,lanac,lancanici akomulator novi stavljeni pre 1500 km-a.Motorcikl je trenutno kompletan pa moze i djuture da se uzme,kome sta treba nek se javi.062/304085 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde bi do sad,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 17, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je ispod dupeta,vozio se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ako si rešio da ga parčaš meni treba desni fudaster komplet i ručica kvačila ako pasuje na D model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 17, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li pase,provericu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 598 Napisano Februar 17, 2014 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da pase..... de si sad nashao da parcas kad sam prodao svoj.... Elem imam komplet Bagster navlaku i 2 orginalne torbe u setu za 1100 na prodaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 18, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga ja sam trazio neki kao moj sad al ga nema ni za lek.Javilo se dosta ljudi za delove,sacekacu jos dan,dva pa cu da pocnem da saljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 21, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika delova koji su dostupni od danas,sutra ce biti ceo motor kod mene,pa nek se javi kome sta treba... (Powered by frubar.net) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 23, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor doteran u Zemun na dohvat ruke takoreci,pa mozemo da pocmemo s kobasicama Evo par slika auspuha marke Rombo protocni,posto vidim da je to najinteresantnije na motoru.Dimenzije su 42.8 duzina x10.9 precnika,kacenje na 3 srafa standardno,idu i cevi sa njim naravno,ima jedno malo ostecenje,nista strasno i nepopravljivo,kupljeni ovde na forumu,e sad na koje motore moze da ide je vec diskutabilno,kapiram da moze na sve preko 600 kubika,znam da su bili na Hajabusi,na mom ZZR-u su se culi savrseno,moze majstor Bokilic da potvrdi CENA:za Forumase BJBikersa 120 evrova . (Powered by frubar.net) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 4, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ovo Srbistan i ljudi ne znaju sta su brendirani protocni originalni auspusi,a kamoli sta je Rombo,auspuhe cu nakaciti verovatno na svoj motor...ne dam ih za dzabe,ili za zamenu za frizider,kineske mobilne telefone,akvarijum,toster,sijalice za solarijum,kucice razne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14149 Napisano Mart 4, 2014 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joj koliko sam ja kukao za taj Rombo spuff za ER5 i nigde ga nije bilo. Ko zna zna, ko ne zna, nek busi burgijom fabricki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 4, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas druze...uzas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan lepo je izgledala ta kawa na zlatiboru predprosle godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 4, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi samo znao koliko je para posisala od kad sam je uzeo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan imas sajlu za kilometrazu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 8, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima,ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan kolko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 9, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 10, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joj koliko sam ja kukao za taj Rombo spuff za ER5 i nigde ga nije bilo. Ko zna zna, ko ne zna, nek busi burgijom fabricki Odose na TDM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano April 1, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Delovi idu polako jos malo pa nestalo,navali narode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jul 14, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos delova jel treba nekom nesto Promenjen telefon 061/1718929 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi prodao agregat........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 24, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da ga prodajem u delovima (agregat),tu je kompletan (otvoren). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jesi prodao agregat........ Sta ti treba od delova,da nije mozda radilica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 24, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radilica je nazalost kao nova,moram da razocaram sve hejtere Kawe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...