vasa 31 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RF900 1996 godiste Komplet scorpion carbon K&N filter Carbon migavci Uvezen pre par meseci Moguca zamena Cena 3000 eura 065/800-5090 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja da kupim auspuh, odnosno da ti dam original a da ti doplatim za ovaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja da kupim auspuh, odnosno da ti dam original a da ti doplatim za ovaj Koliko nudis ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pazi ja imam rf 600r, valjda pasuje ? kazi mi koji je ovaj tvoj auspuh , pa da se pogadjamo, i ostavi neki broj tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan pazi ja imam rf 600r, valjda pasuje ? kazi mi koji je ovaj tvoj auspuh , pa da se pogadjamo, i ostavi neki broj tel Pise ti gore u oglasu sve Scorpion carbon 065/800-5090 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Moze da se tema zakljuca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...