soru 4 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan usluzni je oglas Potreban agregat od k6 ili k7 750cm3,ako ko ima sta tako da ponudi + 382 68 408 407 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan jel to trazs za onog druga sto mu prolupao?ima i on temu stavio da trazi majstore .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja delova agregata ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Februar 13, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel to trazs za onog druga sto mu prolupao?ima i on temu stavio da trazi majstore .. koliko sam upoznat ovaj moj drug ga je sad kupio nije on otvarao teme ,to mora da je predhodni vlasnik trazi se komplet agregat,nece da popravllja ovaj postojeci ....ipak ,hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Februar 13, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja delova agregata ako treba posalji mi tvoj br ili ovdje ili u inbox,da se cujemo radi drugih stvari .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...