Svaler 1990 Napisano Octobar 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Боццо, ако није проблем да ти то мени мало "пластичније" објасниш. Линк за ту ручну кочницу и како функционише (типа неки користан јт туторијал), и како да избацим некомпресован клип из премиера? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pitanje kako da snimak što bolje izgleda na YT-u, a ne lokalno. Ta kamera na 1080p30 snima u 12Mbps x264, tako da 15Mbps sa x265 nema nikakvog smisla. Onaj snimak iz Misana ima mnogo fotografija ubačenih koje ne traže nikakav bitrate da bi dobro izgledale pa malo "lažu" o kvalitetu samog snimka, sam video nema brzih scena što opet doprinosi da bolje zgleda. Verujem da je i tu original dosta bolji nego ovo na YT-u. Na sledećem linku imate preporuke za bitrate i još neke tehnikalije. Na taj bitrate sam YT encoduje video koji se postavlja. https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en Kaže 1080p30 - 8Mbps, kapiram da bi najbolje izgledalo da se stavi average bitrate na 8Mbps, a sve ostalo što se tiče kvaliteta (zavisi od encodera) na najviše vrednosti. Handbrake ima tipa preset koji može da se stavi na npr. very slow. Može i 2-pass encoding da se uključi za još bolji kvalitet. Sad treba probati i isti video x264 8Mbps i x265 8 Mbps, i videti koji je bolji nakon uploada. U originalu X265 je sigurno dosta bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Youtube će svakako re-encodovati svaki video u x264/VP9, a koliko vidim x265 ni ne prihvata još uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 24, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan youtube za snimak koji je 1080p i 30fps prihvata najveci bitrate od 8mbps.. sve preko toga ce automatski da redukuje ali ce kvalitet biti dosta slabiji nego da ste odmah prebacili u 8mbps pre uploada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 11, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva pitanja. 1. U podešavanju kamere u opciji METERING MODE imam tri opcije, koju odabrati za snimanje kad smo na motoru, šetamo ... Znam nešto malo za šta je koje ali bih da vidim kako vi podešavate. Meni je trenutno na AVERAGE. - center - average - spot 2. Postavljanje muzike i autorska prava na YT. Da ne bih brisao deo ili ceo zvuk sa snimka zbog zaštite autorskih prava.Šta i kako u tom slučaju ? Sad vidim ima opcija da ostane zvuk ali da onda dozvoljavam postavljanje reklama kad se gleda preko njih. Odakle i koju vi skidate muziku i ubacujete u klipove koja nije problem pri postavljanju klipa na YT: Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 11, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boco, znači dobro sam podesio. Ma smorilo me to oko postavljanja muzike. Evo ovu vožnju na Ostrovicu postavljam drugi put, uzeo muziku sa Filmore i opet autorska prava. Na jednom klipu su mi blokirali skroz, domaća muzika bila u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Музику узмеш директно са јутјуба. Одеш на јутјуб - мој канал - менаџер видео снимака - прављење (последња ставка са леве стране) Ти ту даје песме и одма уз песму пише да ли је скроз бесплатна или ако језа неке потребно одређени текст да копираш у опис твог клипа у ком користиш ту музику. Скроз једноставно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc,kamera mi pored normalnog snimka pravi i ove koji su obelezeni crvenom bojom.Ranije se to nije desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se pocelo javljat otkad sam pozajmio SD karticu pre toga nije,u pitanju je GoPro Hero4 Silver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Yo je u smislu da uzmes tu pesmu sa kompa svog ili moras da koristis youtube verziju?Немам појма, уз песму имаш опцију за преслушавање и за скидање. И ако ти се свиди скинеш је за секунд. А не видим разлику и проблем ако је већ имаш у компу, иста је песма ваљда мајку му. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 12, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To sam video da imaju svoj spisak pesama ali mi nešto nisu legle. Doduše nisam sve preslušao. Možda kad budem zaludam pronađem nešto što mi se svidi. Ja sam zadnji put u programu tag&rename izbrisao sve podatke o izvođaču, nazivu i.t.d. i ubacio samo 01 - 01. Međutim prepoznali pesme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Kucaj na yt samo NCS i iskocice ti kanal NoCopyrightSounds. Sva njihova muzika je free za koriscenje na yt i mnogi poznati youtuberi ih koriste, a ima gomila melodija. Samo je bitno da u opis videa ubacis izvodjaca i naziv pesme i link do te pesme sa njihovog kanala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 13, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Kucaj na yt samo NCS i iskocice ti kanal NoCopyrightSounds. Sva njihova muzika je free za koriscenje na yt i mnogi poznati youtuberi ih koriste, a ima gomila melodija. Samo je bitno da u opis videa ubacis izvodjaca i naziv pesme i link do te pesme sa njihovog kanala. Hvala puno, poigraću se kad budem imao vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš koristiti i soundcloud.com. Uglavnom su numere bez kopirajta, ali opet, potpiši izvođače u opisu. Takođe, ako je obrada neke od popularnih pesama youtube će je zasigurno prepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Novembar 22, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj Royalty free music i to je to. Imam ja dosta muzike baš za tu namenu pa ako ti treba mogu da ti zipujem i "dignem" negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 22, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ako ti nije problem okači negde da skinem. Neće se baciti, od viška glava ne boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Novembar 22, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dićiču ti večeras na Megu pa ti šaljem link na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Novembar 22, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan U gigatronu gopro+ hero lcd košta 18k dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam video na FB ovo, nagradna igra, ako neko hoce da proba, mozda nekog od nas pogleda sreca, treba samo da se postavi video nekog vaseg tutorijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2. Postavljanje muzike i autorska prava na YT. Da ne bih brisao deo ili ceo zvuk sa snimka zbog zaštite autorskih prava.Šta i kako u tom slučaju ? Sad vidim ima opcija da ostane zvuk ali da onda dozvoljavam postavljanje reklama kad se gleda preko njih. Odakle i koju vi skidate muziku i ubacujete u klipove koja nije problem pri postavljanju klipa na YT: U snimak mozes ubaciti bilo koju muziku,nezavisno od copyrighta,samo trebas u Sony Vegasu da promenis PITCH u pesmi toliko da ne se cuje razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog naseg snimka. Kamerice su sledece: Crna kaciga i crne 100% naocare,motor 690 SMC - SJ 5000+ Crna kaciga,moje stare crne naocare,motor 690 SM - SJ 4000 (primecuje se da je 30 fps-a) Crna kaciga,nove zelene 100%,motor 690 SM - Eken H9 Eken ima fantastican kvalitet kada se malo igra u Vegasu,snimci sa ekenom su delovi sa bazena,stranda i voznja. Sve snimano u 1080p 60fps 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da se pridruzim 'extremnoj' ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarZ1 0 Napisano Decembar 24, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled i na xiaomi yi kamericu ja sam je platio 100e od preprodavca koji ih narucuje iz inostranstva prezadovoljan sam pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па то је ова из поста изнад твог Коју и ја имам, као и неки овде и која се доста пута спомињала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...