Dejan Nešković 801 Napisano Februar 5, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se uradi update tehnike. Stoga, na prodaju moj Samsung Galaxy Tab P1000. U izuzetnom stanju, kućno korišćen. Nije root-ovan, urađen poslednji fabrički update 2.3.6. Od prvog dana ima gumeni bumper i zaštitnu foliju. Jedina, jedva primetna ogrebotinica se nalazi odmah ispod zadnje kamere i blica (na mestu gde bumper ima prorez). Hardver je isti kao kod Samsung Galaxy S2 modela, samo što je veći displej (7 inča), unutrašnja memorija od 16GB i litijum ion baterija od 4000 mAh. Baterija je nova, ORIGINALNA, zamenjena u ovlašćenom servisu. Ono što je najznačajnije u celoj priči je da tablet ima slot za SIM karticu, može se koristiti kao telefon i naravno za surfovanje. Ako vam treba još neka informacija, evo linka: Samsung Galaxy Tab Uz tablet ide originalno pakovanje, bumper, originalni i zamenski punjač (original je data kabl + adapter), zamenski nije odvojiv. Slušalice nisu bile nekog extra kvaliteta, i izgubio im se trag tokom vremena. Mislim da je 130 eur korektna cifra. Moj kontakt: 064/22-71-609 065/22-71-609 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 5, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 9, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega odustao. Galaxy Tab ponovo aktuelan. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 21, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Tablet otišao. Ako nekome treba silikonski Bumper, može da ga dobije po bagatelnoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 21, 2014 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tablet otišao. Ako nekome treba silikonski Bumper, može da ga dobije po bagatelnoj ceni. Treba meni da obradujem caleta. Racunaj da si ga prodao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...