milx 129 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci ovaj lep putopis i gledajuci slike vidim da ste uzivali!!! Mislim da je u nekim delovima puta umor uzeo danak i da vam je trebao jos neki dan da bi razlozno sve videli, osetili i odmorili se. U svakom slucaju sve zacrtano sve videli....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano April 25, 2016 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je umora, dosta umora, ali nista nepodnosljivo. Sta vise, poslednjeg dana se cinilo da ovako mozemo jos mesecima, tj da se tek uslo u formu (ako zanemarimo moj bol u vratu koji me je ubijao svaki dan ceo dan). Definitivno nije bilo skoro uopste klasicnih turistickih dozivljaja ali za tako kratko vreme i za sve te prevoje koje smo zeleli da posetimo to jednostavno nije bilo moguce, tako da smo se opredelili da ovo bude vozacka avantura u kojoj cemo osetiti sve te prevoje koje sam nabrojao, voznju trajektom, jadransku magistralu. Za nas je ovo imalo i poseban znacaj samim tim sto je ovo bila prva (za sad nazalost i najveca) ozbiljnija kilometraza motorom i pravi test koliko nama lezi ta vrsta "odmora", da ne kazem "nacina zivota". Moram samo da te ispravim za poslednju recenicu. Nazalost nismo bas sve videli. Morali smo da otkazemo furka pass i jos nekoliko u Svajcarskoj ali svakako je bilo nerealno u nasem slucaju uglaviti ih u raspored. Sve ostalo jeste bilo po planu i vredelo je svakog dinara. Hval na citanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je umora, dosta umora, ali nista nepodnosljivo. Sta vise, poslednjeg dana se cinilo da ovako mozemo jos mesecima, tj da se tek uslo u formu (ako zanemarimo moj bol u vratu koji me je ubijao svaki dan ceo dan). Definitivno nije bilo skoro uopste klasicnih turistickih dozivljaja ali za tako kratko vreme i za sve te prevoje koje smo zeleli da posetimo to jednostavno nije bilo moguce, tako da smo se opredelili da ovo bude vozacka avantura u kojoj cemo osetiti sve te prevoje koje sam nabrojao, voznju trajektom, jadransku magistralu. Za nas je ovo imalo i poseban znacaj samim tim sto je ovo bila prva (za sad nazalost i najveca) ozbiljnija kilometraza motorom i pravi test koliko nama lezi ta vrsta "odmora", da ne kazem "nacina zivota". Moram samo da te ispravim za poslednju recenicu. Nazalost nismo bas sve videli. Morali smo da otkazemo furka pass i jos nekoliko u Svajcarskoj ali svakako je bilo nerealno u nasem slucaju uglaviti ih u raspored. Sve ostalo jeste bilo po planu i vredelo je svakog dinara. Hval na citanju! Djordje, sve pohvale na putopisu, i na podeljenim utiscima! Treba ostaviti nešto i za sledeći put ☺! Pozz Arpad Sent from my SM-T800 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...