Jump to content

Moto Zajednica

P; Renault Megane 1.4 16v

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Megan je 2002. Uzvezen 2012. god iz Nemacke od prve vlasnice Daniele (nije neka riba). Tada imao 120.xxx km, a sada ima 128850. Ja sam vlasnik i na mene se vodi. Registrovan do 2.10.2014.

Auto je izuzetno ocuvan, posebno enterijer. Spolja ima par ogrebotina, tacnije na oba zadnja ruba i na prednjim levim vratima (vidi slike). Korozije nema nigde.

Gume ima letnje sve 4, presle svega 1500km, dve zimske presle 1000 i dve koje su na 70%. Kada sam kupio auto zamenio sam ulje i sve filtere, prekontrolisao ostalo. Zamenio donji nosac motora - menjaca. Pre mesec dana zamenio gornji desni (ko vozi Reno zna o cemu pricam). Pre 2 meseca zamenio antifriz. Akumulator star godinu i 4 meseca. Ono sto sam ja do sad vozio potrosnja nije bila iznad 8 litara.

Izvadio sam fabricku muziku i ugradio nesto po svom ukusu.

Moja ocena

enterijer 10/10

eksterijer 8.5/10

mehanika 9/10

elektrika 10/10

Cena 2750 evra.0638295104

dsc4725.jpg

xfwa.jpg

dsc4730.jpg

dsc4726.jpg

dsc4735.jpg

z9he.jpg

mha0.jpg

mkyf.jpg

vahy.jpg

8n9s.jpg

n6qm.jpg

o950.jpg

5jpb.jpg

hks5.jpg

2h2a.JPG

ozdy.jpg

dj89.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3696 postova

Mislim da je ovo bas medju zadnjim modelima. Proizvodio se do 10.2002. godine u Evropi ili do 2009. u Juznim Amerikama. Vodi se kao Megane 1 facelift.

A sto se ocuvanosti tice, zvucace malo neskromno, ali mislim da je jedan od boljih na nasim putevima

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

ne.. ovo je zadnja serija megana 1, i sa slika bih rekao da je odlicno ocuvan :)

Znam imao sam dvojku, morao sam da pitam jer je cena kao da je malo losija dvojka sa DCI motorom. Naravno, savko ceni koliko smatra da treba.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

ne.. ovo je zadnja serija megana 1, i sa slika bih rekao da je odlicno ocuvan :)

Znam imao sam dvojku, morao sam da pitam jer je cena kao da je malo losija dvojka sa DCI motorom. Naravno, savko ceni koliko smatra da treba.

Pa sto pitas kad znas, cisto da se nesto kaze, bilo pametno ili ne. U malo losiju dvojku moras da ulozis najmanje 1000eur, a ovde dobijas auto u perfektnom stanju, bez ikakvog ulaganja, tako da je komentar suvisan. Nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi na ovom forumu diskutuju o "visokim" cenama oglasa za koje nisu zainteresovani, ili nemaju pare da kupe nesto kvalitetno i ocuvano, pa to hoce da omalovaze na svaki nacin. Neverovatan narod :zbunjen:

• Skuteras, 3696 postova

Ne sekiram se ja zbog tog komentara. U pricu o kolima pretpostavljam da sam upucen jedno 14x bolje nego StefiVA (kontam da je upucen da ne bi napisao onako nesto). Puni su oglasi kola, lako je obici, videti, uporediti...

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Recimo da se bolje razumes 14x od mene ili nekog drugog, i sta sa tim? Sta smo mi manje upuceni,debili pa da verujemo da megane 1 sa 1.4benz motorom vredi toliko?

Ako ti se ne svidjaju komentari, zakljucaj oglas.

@rogec megane 2 je dva puta auto u odnosu na 1. Zato cuti i ne pricaj gluposti.

Inace vidi se kako se na odrzavanju nije stedelo kad je crevo sto ide do filtera vazduha lepljeno izolir trakom.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

Recimo da se bolje razumes 14x od mene ili nekog drugog, i sta sa tim? Sta smo mi manje upuceni,debili pa da verujemo da megane 1 sa 1.4benz motorom vredi toliko?

@rogec megane 2 je dva puta auto u odnosu na 1. Zato cuti i ne pricaj gluposti.

Inace vidi se kako se na odrzavanju nije stedelo kad je crevo sto ide do filtera vazduha lepljeno izolir trakom.

Druze, niko te nece grditi sto se ne razumes, zasto se vredjas!? Nije ovde obavezno komentarisati svaku temu, niko ti nece upisati neopravdani ili dati negativnu ocenu. U Meganu, bilo I ili II imam vise kilometara nego sto ces ti imati jos dugo, dugo i odgovorno tvrdim da Renault nije imao losiji auto od Megana II. Do te mere je los da je po istrazivanju Nemackog ADAC-a celu jednu godinu bio na prvom mestu u kategoriji automobila koji su svoje vlasnike ostavili na auto putevima Evrope, naravno zbog kvarova. Da ne pricam gluposti govori i to da sam do sada prodao automobila, vise nego sto si ti imao prilike da vozis ili da te voze i nema potrebe za takvim tonom. Cena auta jeste malo jaca, ukoliko je poredis sa cenama na nasem, mogu slobodno da kazem naopakom trzistu, ali ako uporedis ovaj auto sa nekim jeftinijim i sve to stavis na papir dace ti racunicu koja ide u prilog mojoj prici.

Nije u redu sto ometamo temu, ali morao sam da se ukljucim, posto sam u vise oglasa video ljude koji namerno, nenamerno ili zlonamerno komentarisu vrednost necijeg motora, opreme ili u ovom slucaju automobila.

• Skuteras, 3696 postova

...da megane 1 sa 1.4benz motorom vredi toliko?

Meni vredi, zato sto mi za dvojku od 2750 evra treba jos bar jedno 500 da dovedem da bude u stanju kao ovaj. A ja inace ne patim od toga da vozim novi model.

Sto se creva za vazduh tice to ce biti malo problem. Po radnjama ne mogu da nabavim odgovarajuce, pa cu morati da improvizujem. Mozda stavim i sportski filter, on ce da mu da jos 13ks i lepse ce da se cuje. Resim problem sa 3 u 1.

Nigde nisam napisao da mi se ne svidjaju komentari i ne ljutim se uopste. Samo udri

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Mozda stavim i sportski filter, on ce da mu da jos 13ks i lepse ce da se cuje. Resim problem sa 3 u 1.

Baš si optimista :D

lep autić za grad, lepo sređen za prodaju (neki se ni ne potrude),.............e sad što se tiče cene videćeš kada ga prodaš koliko "vredi" :):zdravo:

Srećno sa prodajom.

• Skuteras, 3696 postova

Ima i ona nalepnica sto se dobije uz filter, one samo daje 2 konja.

Auto nije sredjen za prodaju, ja ga tako vozim. Zapravo, to mi je profesionalna deformacija. Ja imam perionicu automobila. Uradio sam dubinsko kada sam kupio auto. Od tad sam presao oko 8000km, u gepek sam mozda 5x nesto ubacio, pozadi je mozda 10x neko seo... Auto mi je 90% vremena cist.

• Zainteresovan, 508 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black

Nisam kupac, ali se malo razumem u temu, po mom skromnom misljenju, auto ko bombona i za voznju i za odrzavanje! Pozdrav! 0takoje.gif1zdravo.gif

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

2500

Znaci, komentari su poceli da daju rezultate...

Plin, klima, oprema...???

• Skuteras, 3696 postova

Plin je za reso, za kuvanje. Ovo je Reno.

Klima da, oprema nista spec. Ima podizace napred, centralnu, 4 vazdusna jastuka, maglenke. Krovne nosace. Nema jelkicu, mirise na novo

I nisam nigde rekao da je cena fiksna

• Drug član, 755 postova

...za mnogo tipova automobila kažu da nisu baš najbolji izbor,tako da nemoj da veruješ emisijama o automobilima.Po meni auto sa više od 200 grama žice nije najsrećnije rešenje.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

...za mnogo tipova automobila kažu da nisu baš najbolji izbor,tako da nemoj da veruješ emisijama o automobilima.Po meni auto sa više od 200 grama žice nije najsrećnije rešenje.

A i ti ga utupi nacisto,pa yugic ima 2-3kg zica a kamoli neki moderniji auto..

• Којекуде, 484 postova

Slazem se sa prethodnim kom, sto manje jeftine elektronike i senzora to manje boli glava! Ujedno to je jedina prednost ovog modela u odnosu na Megan dvojku. Srecna prodaja, lep autic.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja