Scapolo 117 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oglasio sam ga na autooglasima ali ajd i ovde mozda nekom zatreba auto je iz familije,bez skrivenih mana i trgovackih prica i cena je bar ja tako mislim pristojna.. KARAVAN 2008g 1.5dci 110ks/ 81kw 93000km,,, 6 brzina automatska klima senzori svetla parking senzori ...svasta nesto jos da ne nabrajam koga interesuje zvace registrovan do 04.2014 NEMA nista za ulaganje, veliki servis uradjen na 85 oookm,ja ga odradio (imam servis),gume na njemu su 2 prednje Michelin nove,zadnje 60%..alu felne..uz njega idu i 4 celicne 16ce bez guma.. Auto je na B.Kosi..Beograd.. CENA.. Za forumase 5500e fixno.. 060 5293 470 Radoslav .uz obavezu placanja piva ili sta god vec.. http://www.polovniautomobili.com/oglas4225341/renault_laguna_15_dci/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Februar 3, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je kod tebe, tj kada je uvezena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 3 godine,od kad sam je uvezao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od prodaje...Hvala kolegi ARESU na drugarskoj pomoci .. Moze brisanje i LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...