srbenda 513 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan drugari gde da kupim glavcinu prednjeg tocka .........zvao sam sve servisere i niko nema samo nju ili ako neko ima od clanova sa foruma.......pukla je od udarca u disk i 2 zice vire sa nje a Nebih da je varim jer to ne pije vodu ........evo slike gde sam zaokruzio zutim krugom naprsnuce za Pulser125 ,,,,,,,,U zadnjoj varijanti moze i ceo prednji tocak bez diska jer je vec kupljen nov disk...... kontakt telefon 0638129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da nema u NS tj ovde http://www.sprintscooters.com/kontakt.htm obzirom da su zastupnici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da nema u NS tj ovde http://www.sprintsco...com/kontakt.htm obzirom da su zastupnici Izmedju ostalh i njih sam zvao......... ne samo za glavcinu nego i druge delove ali i informacij tehnicko servisne vezane za sam motor,,,,,,,,,,, prijatelju iz komsiluka sredjujem tek kupljen pulser a prilicno je zapusten pa posto nisam do sada radio taj model a uz veliki sok danas koji sam doziveo dok sam zvao ovlascene servisere i naravno samoga uvoznika jer....... ne samo da neznaju koliko ide ulja nego su i po neki lupetali da sipam bilo koje i od oka oko od 200 do 55o grama .ZAMISLITE SAMO koji idiotizam od servisera i to ovlascenih ........pizdeo sam koji neprofesionalizam i neznanje vladaju kod nas ........jadni kupci koji se tek susrecu sa moto svetom i kupe njihove motore a posle tek muka kad savladaju malo materiju zvana motori pa shvatite kako su vas razno razni priuceni majstori setali i pravili majmunima a sve ste to uredno placali..........jbg ..toliko o GLAVNOM UVOZNIKU ZA Srbiju........naravno zaboravih reci da su mi kao iz PUSKE PONUDILI CEO NOV TOCAK po simbolicnoj ceni.........idiotizam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 od razloga sto su kinezi na losem glasu, jer ih ovde sklapa krajnje nestrucno osoblje, kad se kod dobrih majstora uklone decije bolesti dobijes sasvim solidan motorcic za tu cenu, a te informacije od ulja do odrzavanja na svu srecu mozes naci ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan to bi se moglo odraditi u krajnjem slucaju,ko zna dobro da vari AL uradi se...kasnije na strug da se poravna ako var povuce i to je to,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došli u srbiju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 581 Napisano Februar 3, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre sedam godina kupio zelenka [quinqi 200 GY cross] novog, od ovlastenog uvoznika ,tri dana sam mu posvetio dotezuci raznorazne vijke,popravljajuci raznorazne budzeve tipa podmetaci blatobrana od bastenskog creva,rasklimani akumulator, ni ne secam se svega .E sad,jasno mi je da nije japanac,prema njemu se ophodim sa duznom paznjom,i dosad me nije izneverio .izvinjavam se ako je off teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre sedam godina kupio zelenka [quinqi 200 GY cross] novog, od ovlastenog uvoznika ,tri dana sam mu posvetio dotezuci raznorazne vijke,popravljajuci raznorazne budzeve tipa podmetaci blatobrana od bastenskog creva,rasklimani akumulator, ni ne secam se svega .E sad,jasno mi je da nije japanac,prema njemu se ophodim sa duznom paznjom,i dosad me nije izneverio .izvinjavam se ako je off teme. ma u redu je,,,ja to komsiji polako imam nameru da sredim to motorce za na prolece ,.,,,,,zima duga i dosasna pa ko velim natenane da ga pretresem ali eto muka,,,,,,,,,,nema delova nekih ,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam čoveka u Sprintu, zvaću ga sutra da vidim dal nešto može da se uradi ( nismo se odavno čuli, valjda je još tamo ) ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Februar 5, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Imam čoveka u Sprintu, zvaću ga sutra da vidim dal nešto može da se uradi ( nismo se odavno čuli, valjda je još tamo ) ! hvala svima na pomoci oko nabavke glavcine upravo sam danas pronaso gde ima nova da se kupi sasvim slucajno ...... zahvaljujuci jednom kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...