Kupusinac 0 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha XV 750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim, ja sam Atila M. iz Kupusine kod Sombora star 47 god. Motor vozim već duže vreme sa nekim prekidima. Imam Yamahu xv 750 virago, koji na žalost u zadnje 3 godine jedva da sam i vozio ( bitno da sam platio registraciju ). Prošle godine sam ga registrovao i posle 2 dana sam slomio nogu ( ali ne sa motorom ) i od onda nisam ni seo na njega zato što sam već neko vreme u Austriji. Sad planiram da kupim turer u Austriji i to najverovatnije će biti Honda st 1100 Pan European , iako sam se lomio između ove Honde i BMW r 1100 rt. Toliko za sad o meni. Još jednom puno pozdrava svim članovima foruma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11113 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...