shajo 0 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan da li iko od vas ima, ili zna nekog ko ima moto otpad, treba mi masina 250 kubika od ninja 250r 1990 - do 200o i neke ili neku koja moze da se upasuje na taj ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vec su spominjali ljudi da kod Gedze moze kojesta da se iskopa. Na Plavim horizontima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde se nalazi Gedzin otpad, ako imas google earth Gedzin moto otpad i servis.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan eto, obishao vijelu srbiju, nema niko, ali bash niko. njesra ali shto cemo, zivi se dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj da li moze od GPZ-a 500. Meni deluje slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan rekli su mi da moze, ali je nisam nashao ako kome shto naleti onako u prolazu neka mi javi ako mu nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ista masina kao na el250...trazi i od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...