Jump to content

Moto Zajednica

Dve monokey ploche

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: XRV750 RD07a

Prodajem dve ganc nove monokey ploche za kofere. Cena za obe 25e a po komadu 15e. Kontakt na pp ili na 064/908-7-809.

plocaisinesingl_zps499c1fa6.jpg

plocaisineobe_zpsf1c4caf6.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM

Bas tih, kupio sam ja jedan takav kofer, koliko para toliko i muzike.

Plocica pase na Givijev kofer (45L mislim, imam i njega)

Meni je prvo pukla ta ploca (otkinuo se jedan zub) a kasnije i leziste na koferu u koji ulazi takav zub, a onda i ona dva plasticno/gumena dela koja ogranicavaju otvaranje kofera (stavi se obican kanap umesto njih).

Originalni nosac za Givi je 25 evra a kofer je 130 evra, ovaj kofer sa nosacem kosta 30 evra.

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: XRV750 RD07a

Tako je, ploce su od kineskih kofera, ja ih nisam montirao jer sam imao bravice na nosachima bochnih, tako da za kvalitet istih ne znam ali znam da ti koferi uopshte nisu loshi, ja sam ih koristio kao bochne na KLE-u, chak mi se natovaren motor prevrnuo na kofer i kofer je to izdrzao. Isto tako mislim da zavisi koliko natovarish kofer toliko ce da ti idrzi plocha. Ako nekome treba neka se javi dogovoricemo se, mozhe i razne zamene, nudite pa ce da vidimo.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja