revolution 51 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim zaintresovana da samo odgovore na ovu temu ako su za potpisivanje peticije za ukidanje svih asocijacija i moto klubova zato sto su destruktivni faktor za moto populaciju. Molim vas samo puno ime i prezime kako bi spremili spisak za peticiju... 1.Maricic Aleksandar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan a zasto mislis da si ti toliki faktor koji moze nekome zabraniti da osnuje neki klub ili asocijaciju a kamoli da ukida istu??? i odakle ti uopce takva ideja??? ako te to smeta ili pogadja jednostavno nemoj biti clan niti jedne organizacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim zaintresovana da samo odgovore na ovu temu ako su za potpisivanje peticije za ukidanje svih asocijacija i moto klubova zato sto su destruktivni faktor za moto populaciju. Molim vas samo puno ime i prezime kako bi spremili spisak za peticiju... 1.Maricic Aleksandar E pa Aleksandre,poshto ovako napisana tema nema svrhu a ni namenu, ja bih je zakljuchao. Ja,kao urednik cu se truditi da uvek obezbedim slobodu govora,barem u mom sektoru delovanja,ali besmislice poput ove mogu dovesti samo do raskola i novih rasprava na temu dizanja revolucije,pa cu iskoristiti svoje legitimno pravo. Mali savet. -Ako se osecash kao deo BJB-a, u shta chisto sumnjam,onda pokreni temu u BJB Akcijama. -Ako mislish da moja odluka ne stoji,mozzesh se zzaliti na mene Osnivachima BJB-a (Pablo,NeshaXX) Pozdrav, Jovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...