Disko Nindža 10465 Napisano Februar 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svidja mi se taj muscle bike pristup, Vmax sistem jedino sto bi ja drugacje odradio su auspusi, ja bi ih produzio, i okrenuo na gore, kao na Hondi VTR 1000SP1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan hvala na predlozima posto vec trazim motor za moju sledecu preradu imacu sve u vidu.Inace sledeci projekat ce biti street raser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan perfect... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za rad ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Februar 18, 2014 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,meni se svidja do jaja.Projekat ima dušu.Na sedištu ogibljenje od bicikla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno ,,ovo je srbija,, zato sam klincu uzeo novu montericu,inace sediste sam promenio stavljeno je malo sire i mekse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 5, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Земо шта би са овим примерком,јако ми се свидело све ово!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dakle stvarno neznam kako da organizujem posao ...nikako da stignem da zavrsim jos par svari na jamahi i da je stavim u pogon.U pitanju su neki drugi motori na kojima radim a ovaj moj cuci sa strane i ceka ,evo sad je u drustvu jednog harlija kojeg radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Свиђа ми се рад,свака ти част.Можеш ли да окачиш неки видео? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 7, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Земо готово да нема разлике кад га упоредиш са Харлијем!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Jul 29, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno...ovo treba da radis po narudzbini..sad znas kako sta a verujem da bi tesko postigao koliko bi interesovanja bilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vec prodajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan iskreno prodajem ga jer u planu imam jedan bmw koji treba da radim u cafe raser fazonu a to je bogami poveca investicija...mada ko zna mozda ga i ostavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za ovaj motor,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Decembar 6, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sta bi s ovim motorom,ja bas cekao da cujem zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...