sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2014 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle 7 godina mi se na levoj strani isteglila gumena rucka .posto sam i ja neki majstor lepio sam razne materijale razmisljam da zalepim neoprenskim lepilom u tubi -em moze debelo da se nanesei drzi letnju temperaturi u lepi gumu,obickcni neopren u tubi ili piksli se ocmoljavi ako se jako ugreje na limu ili nesto slicno,sillikon ne lepi gumu ,a ja hocu da mi je idalje original rucka.Imam fiks ideju da cu vizuelno jako promeniti motor ako promenim rucke.Da li je neko radio jos nekuvrstu budza a da le to radilo na duze staze i da se ako zatreba moze da se oguli sa volana a da to neradim brusilicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A jesi razmišljao možda da kupiš nove originalne ručke, pa si opet miran duže vreme ? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2014 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidosam u luisu neke teflonske trake koje igu po duzinai kormana i podebljau ga ,to je verovatno ono sto meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam namotavao papirnu traku(samolepivu) pa syntelan i to coveku drzi dve godine. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...