lasko 114 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 1) Hein Gericke : Prvo sto cu da napisem je da su pantalone u neverovatno dobrom stanju,BUKVALNO KAO NOVE!Nikad ih nisam nosio.Imaju ojacanja na kolenima,nogavice se suzavaju na krajevima,poseduju rajsfeslus za kacenje na jaknu.Na njima pise da je 52 velicina,ali ja mislim da su vece(realno 54) . Cena: 40e 2) Akito : Super ocuvane pantalone,poseduju meke protektore na kolenima,takodje se suzavaju nogavice na krajevima i ove pantalone poseduju rasfeslus za kacenje na jaknu.Ja sam visok 177 i taman su mi,mada mogu osobe sa kojim cm gore-dole da ih nose... Cena: 35e Kontakt: Preko privatne poruke na forumu ili na broj 0613908068 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Januar 14, 2014 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Rekli smo bez linkova.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Rekli smo bez linkova.. To su linkovi slika,drugacije nisam mogao da ih postavim.Kompresovao sam ih i idalje su prevelike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 15, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dva para???ili dvoje pantalona?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga,zovi to kako hoces, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Januar 15, 2014 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Iznad polja za kucanje teksta imas ikonicu "insert image," kliknes na nju i kopiras link od slike, ako vec sa sajta gde ih hostujes ne kopiras forum link. 2. Reklo bi se da si poceo da trgujes?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 1.Hvala,kad budem u prilici probacu da postavim još slika. 2.Ne,drugar mi je doneo dosta opreme iz Fr,ali ja skupljam pare za motor tako da sve prodajem što mi donosi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Januar 15, 2014 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas onda berzu. Meni licno ne smeta, ali neki forumasi se zale. I drugi su sankcionisani za te stvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1601 Napisano Januar 16, 2014 I N S T R U K T O R, 1229 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti je Muljaz objasnio . Ako ipak nešto nije zasno, pričitaj pravila oglašavanja na forumu. Kako god, neka ti još ovaj oglas prođe a sledeći oglas ovog tipa samo kod IgorXT na našoj Moto berzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti je Muljaz objasnio . Ako ipak nešto nije zasno, pričitaj pravila oglašavanja na forumu. Kako god, neka ti još ovaj oglas prođe a sledeći oglas ovog tipa samo kod IgorXT na našoj Moto berzi. Vise oglasa nece biti,nemam opreme vise.Inace,Hein Gericke su prodate,ostale su AKITO.Cena=30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...