Jump to content

Moto Zajednica

Lamela gsx 600 f otvaranje i stezanje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Sta znaci "malo sabile"opruge? Ne savetujem polovne lamele, pogotovo na zarisovane ploce. Nisu preskupe ni nove i resavas problem na duzi vremenski period. Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Slaven

ma imam foto aparat na telu al imam slabiji tel tako da nista nebi napravio nego ajde sutra su da se snadjem za fotoaparaf pa da malo uslikam detaljnije a sto se tice polovnih lamela mislio sam to kompletno i lamele i medju ploce staviti od istoga a ne s ovog sto su bile a ovdje dje nemam nove da uzmem 0stabre.gif

Posto sam ja ovu temu otvorio suzuki gsxf otvaranje i stezanje lamela dje su mi pomogli momci sa foruma datim odgovorima i hvala im tako da cu u ovu istu temu postavljam slike nekih radova i slicno na svome motoru jer je u planu sredjivanje preko zime!!

• Svrati ponekad, 407 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Predpostavljam da mi kolege znaju objasniti kako se umanjuju slike kada hocu da objavim posto su mi slike prevelike

Ides na ovaj link http://www.dodaj.rs/ pa onda na "Choose file" i odaberes sliku koju zelis, kliknes na "dodatne mogucnosti" i cekiras kvadratic ispred " Izmenite širinu slike na 800 piksela". Zatim klik na "Dodaj" i kad uploaduje sliku samo iskopiras link "Kod za forum" ovdje gdje pises poruku.

Nadam se da ti je jasno, u svakom slucaju pokusaj i skontaces kako to da uradis.0namigivanje.gif

DA skontao sam kako slike ubaciti hvala kolegi jimmy lala ustvario problem je bio to sto sam prvo primjetio slinjenje ulja izmedju 3i4 cilindra koje cu slike da postavim da se vidi zato sam se odlucio za taj poduhvat rasklapanja motora i sredjivanje masine img20141020143030.jpg[/url

img20141020143002.jpg

img20141110161046.jpg

evo ovako je izgledalo nakon nekog vremena sto sam polako rastavljao nije bas u detalje zato sto sam imao premalo vremena i zurio sam a i problem s novcem tako da vjerovatno vam je jasno sve

i zadnju vilicu kao sto sam bio spominjao na forumu i stavljanje sire felge ali do toga jos nisam dosao spomenucu i to

img20141110161108.jpg

ali zadnja vilica je bila ostecena to se ne vidi ovako na slici sacu da okacim sliku ostecenja zadnje vilice od koje sam kupio drugu al jos nije usljedilo sredjivanje jeste samo ciscenje i sliako sam nekoliko slika za pocetak sredjivanja

img20141124145827.jpg skinuta ..

i dio na kome se vidi ostecenje ,

img20141124145839.jpg

i neznam usljed cega doslo ovakvo ostecenje kao da je lanac spadao ili nesto slicno evo jos jedne slike..

img20141124145912.jpg

evo i nove vilice koje sam uzeo bez ostecenja

img20141124145755.jpg

i malo ciscenja naravno,alat koji sam koristio pri prvom ciscenju i skidanju rdje..

img20141124155800.jpg

img20141124155703.jpg

Evo podatak iz service manuala pa kome zatreba za suzuki 600f ili 750f 88-90 gp sto se tice zupcenja i toga msm da kod oba motora isto!

camtiming.jpg

img20150102134609.jpg

img20150102134615.jpg

img20150102134601.jpg

img20150102134554.jpg

img20150102134736.jpg

i naravno da se zahvalim strasilu sa foruma sto mi je objasnio neke stvari sto se tice ovoga nisam bio siguran pa tako!1oda.gif

Evo pocelo se s radom lagano prodjose i ovi praznici ja opet u garazu i ne izlazim 1lol.gif skinuo sam masinu s rame to nisam bio objavio pa evo slika i skinuo gornji ventil dekl img20150102134147.jpg

img20150102134159.jpg

vidi se da je sve ok nema tragova ostecenja nema risova lanac djeluje sasvim ok to cemo posle provjeravamo

img20150101214338.jpg

img20150102134712.jpg

img20150102134707.jpg

prednja guma je bila namontirana 120/70/17 al ne lezi najbolje na mojoj felgi od 3 coli tako da je zamjenjena za 110/70/17 slikacu je sutra pa postavim slike evo ove prijasnje sto je bila namontirana

img20150101140445.jpg

img20150101140436.jpg

img20141231174317.jpg

i evo i nase zadnje od koje smo se danas namucili kao sto sam vec govorio i pricao sam da sam planirao da stavljam siru felgu felga je od suzukija gsxr malo zezancije oko distancera skoro gotovo al i nije ima jos da se odradi slikacu sve detaljno kako sta evo nekih slika kako izgleda i kakko sam osmislo nosac za celjust i sve ostalo al to cu jos da uslikam bolje sutra sada samo ovako da se zna o cemu je rjec felga je 4,5 coli za razliku od fabricke 3,5 na istoj vilici

img20150112160335.jpg

img20150112160350.jpg ovo je zapravo sada vilica naopako okrenuta celjust treba da dodje sa donje strane bice uslikano jos kako sve izgleda

img20150112160422.jpg

img20150112160411.jpgOvdje se vidi dio koji sam isjekao sa stare vilice inkoji cu zavariti na postojecu

Posto sam bio narucio dihtung glave samo jos ga cekam ako dodje daas sutra slikam ga uostalom samo da kazem da ga ponovo vracam odakle sam ga uzeo a to je uz pomoc druga narucio iz njemacke vraticemo ga za zamjenu za kompletne duhtunge i gumice otom potom o tome vise kad bude doslo a i o pripremama za prepakivanje masine,ciscenje i ostalo dok se zavrse prvobitni zapoceti poslovi 1moto3.gif

Pozdrav drugari da se javim,nemam mnogo vremena za forum pa me zato i nema,nism pri.kompu vecinom sam na tel.nekad nesto nabacim na neku temu sto znam,ali samo da kazem da sam suzu opravio sve je ok.bice sve slike i objasnjeno sta.koga bude.interesuje sto.se.tice radova samo dok uhvatim vremena za sad toliko samo da se javim .pozdrav drustvo,srecna voznja...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja