karaula 115 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o kupovini Exo 1000 air kacige, kakva su ma vam iskustva? preporuka? pozitivne - negativne strane? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 4, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nosim, zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kupio je buraz ali ti ne mogu reci nista posebno jer je jos nije ni on nosio u voznji. Onako "u sobi" gledano, deluje super. Cini mi se da jako lepo lezi na glavi. Deflektor vazduha lepo radi posao je sam namerno zadihan stavio kacigu i spustio tamne naocale i ne magle uopste. Ovo pominjem jer mi je to problem kod Caberg Modusa. Kvalitet izrade...pa sta znam...nisam odusevljen. Cini mi se da bi za 300+ evra mogla da bude malo bolji kvalitet. Ne kazem da je losa ili da nesto nije na svom mestu ali jednostavno mi se cini da to moze bolje. Definitivno je po kvalitetu ispred pomenutog Caberga...bar mi se tako cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zadovoljan, gledao sam i druge ali ova mi je bila nekako najudobnija...I sto je bitno ne magli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan da svi kazu da ne magli i da je vizir stvarno sjajan.....kakva je po pitanju buke? i aerodinamike na vecim brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...