Borhez 85 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Po meni dva motora koja bi sigurno usla u uzi krug u sport turing klasi preko 1000ccm do 4.000- 5.000eu. Kojem bi ste dali prednost i zasto? Eventualno bih ovde ubacio i CBR 1100 XX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan u uži krug za šta? nobelovu nagradu, Gremi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da jos jednom pročitaš pitanje jer je vrlo jednostavno.Ne znam koji deo ti nije jasan Ukoliko je neko imao iskustva sa ovim motorima, zamolio bih ga da podeli. Razmisljam o prelasku na sport turing a gore spomenuta dva su mi favoriti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da jos jednom pročitaš pitanje jer je vrlo jednostavno.Ne znam koji deo ti nije jasan Ukoliko je neko imao iskustva sa ovim motorima, zamolio bih ga da podeli. Razmisljam o prelasku na sport turing a gore spomenuta dva su mi favoriti... evo sada si objasnio jedan dio. znaci uži krug za izbor kojega bi ti kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan imas li neka iskustva sa ovim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 4, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan imas li neka iskustva sa ovim motorima? O ZZR-u ima ponešto u ovoj temi, probaj da kontaktiraš tomu66 privatnom porukom jer nije baš nešto aktivan na forumu, a čini mi se da nema drugih forumaša sa tim motorom ... A za BMW pogledaj OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhda neka hayabusa upada ovde? za 4-5k E ima da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan imas li neka iskustva sa ovim motorima? imam, ja ih osobno izbjegavam jer nisu ni sport ni turing. http://www.moto.it/listino/bmw/k-1200-rs/index.html?model=86 http://www.moto.it/listino/kawasaki/zzr-1200/index.html?model=4510 http://www.moto.it/listino/honda/cbr-1100-xx/index.html?model=3470 bike kojega reklamiraš na avataru ti je u istoj klasi možda i više nego navedeni samo treba voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...