srbenda 513 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem cep za rezervoar sa kljucem kao sa slike prilozene od Honda cm125 custom, Cuo sam da pasuje i od drugih starijih modela hondi ..........RAZLOG kupovine je sto mi se polomio onaj ukrasni krug metalni sto se rotira preko samog uloska za kljuc a to me jako nervira ,,,,,Motor nam ostaje trajno u porodici i nece biti nikada na prodaju pa zelim da mu sve bude u originalu..... kontakt telefon 0638129618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je i na drugim novijim modelima takav čep, xr125l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 31, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pa na dosta model je Honda ugradjivala cep al ja nemogu da ga nadjem da ga neko prodaje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan imaš na ebay-u http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=honda+125cm+custom+cap&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xhonda+125cm+custom+petrol+cap&_nkw=honda+125cm+custom+petrol+cap&_sacat=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...