Borhez 85 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bočne BMW kofere za R 850, 1100, 1150 R/GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i koferi drugog proizvodjača, ne mora baš BMW, bitno da su bočni i naravno ispravni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Decembar 16, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Uze mi rech iz usta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 16, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para? jel ti odgovaraju bmw alu koferi? jel ti trebaju i nosaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan pa najradije bi uzeo namenske kofere za moj model, merkam neke na ebay..... u suprotnom mi treba i nosač ako imas neku ponudu, posalji mi podatke i slike u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratis na casu. LALAJKO lepo rece: originalni koferi BMW-a, nemaju alternativu-drugi mu ne licce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 16, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da za tvoj motor odgovaraju originalni nosaci sa 1150 adventure modela. imas pp da ne tupim ovde pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti nosaci odgovaraju i za običan 1150gs. Pošalji i meni pp sa slikama i cenom ako čovek neće da ih uzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 17, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da da, odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Decembar 17, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/koferi-za-BMW-R-9422076-oglas.htm?filter_id=70550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan video sam taj oglas, to su koferi za starije R modele, ako se ne varam + nemaju nosač a pitanje je kako bi ih nabudzio na moj motor/nosač. hvala na predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Decembar 17, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/itm/Koffertrager-R65-R45-R80-R100-K100-K1100-R850-R1100-R1150-R1200-K1200-/161124491014?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2583c49f06 http://www.ebay.de/itm/Koffer-Seitenkoffer-BMW-R-1100-R-1150-RT-RS-R-850-RT-259-/181231344614?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2a323adbe6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 18, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan razmišljam, sabiram, dodajem, oduzimam... svaka opcija ima svoje prednosti i mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto ti je napisao Ernest, koferi za tvoj motor odgovaraju samo ako je levi uzi od desnog (zbog auspuha) a nosaci nisu za te kofere. Ako imas orginal nosace (u Radulovicu i Delti su oko 12500,oopar) onda trazi samo takve kao sa slike, i vodi racuna da nisu za RT1100 jer su oba ista. (mislim na sirinu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imam originalne nosace, znam da levi kofer mora biti uzi od desnog.Zato i mislim da su orig. koferi i jedino resenje.Ne bih mnogo da karabudzim.......ili da stavim neke bisage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Decembar 28, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moj aftermarket izduv postoji nalik na OM, visoko montažni i u varijanti niskopodnog koji ja imam i tad su oba fabrička kofera identična i stoje simetrično uz osu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi Mile, kad znas, a sta mi koji se slabo snalazimo Kad cujes zvuk mog auspuha, ( prepravljenog od orginala) pozeleces da imas isti takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Decembar 28, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi Mile, kad znas, a sta mi koji se slabo snalazimo Kad cujes zvuk mog auspuha, ( prepravljenog od orginala) pozeleces da imas isti takav. Mislim da će bude obrnuto, kao ti ne znaš ništa, (ako zažmuriš na densijevo oštećenje), najdublji ton. . Šalu na stranu, upšte nije loša takva nisko montažna varijanta, sve simetrično i lepo na oko plus dozvoljava izbor. Kad već pričamo na tu temu, set koji ja imam, lonac bez katalizatora ali sa sondom + 5ks, top +3,8 ks. Ozbiljno, OM BMW koferi su ultra kvalitetni i jaki bez obzira jesu li metalni ili plastični i ne koštaju toliko bez razloga. Top kejs imam Kapu, nije za poređene u odnosu na bočnjake. Verovatno važi i za same nosače. I možda nije previše bitno ali od kamare raznoraznih kofera nekako OM su najlepše dizajnirani za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...