exman 241 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je, cini mi se, prosle godine obilnog teoretisanja na ovu temu.Zna li neko kako da to pronadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Можда ова тема ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Можда ова тема ? Pa, delimicno si mi pomogao, ali bilo je toga jos, sa evropskim standardima. Hvala Nasao na netu ono sto me zanimalo. Ukratko: JASO MA je pravi standard za 4t (MA-2 je za 4t sa katalizatorom, ima manji sadrzaj fosfora , ali to povecava habanje motora prilikom starta). Za 2t motore je JASO FA najmanje kvalitetno, a JASO FD najkvalitetnije, JASO FC je oubicajeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 2, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan prebacite ovu temu u Zastita na radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...