raskosur 22 Napisano Novembar 30, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ocuvana bluetooth komunikacija vozac-suvozac , sa svom propratnom opremom slusalice, mikrofoni, nosaci za kacigu, punjac. Neotvarani i neservisirani, baterija odlicno drzi. Cena za oba komunikatora 100eura. 060-130-6383 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 4, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan 90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 6, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Batice, ima novih za manje pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 6, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam da padne cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Decembar 6, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jako kvalitetna komunikacija, imam je i nema greske, prava stvar. Nov komplet kosta 230 eura. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je korektno ako je nov komplet 230e, da polovan bude 90. Ne znam za koliko ste vi planirali da ga pazarite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 9, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo...Zima ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Decembar 10, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ova komunikacija može da se koristi na FF kacigi, mislim da li je koplikovano i problematično kad se skida i stavlja kaciga. U prevodu vrši li posao na FF kacigi a da ne mora da se nešto secka, budži .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Decembar 10, 2013 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno ne znam gde ova komunikacija ima da se kupi za 100 evra!? Plus sto covek prodaje dva komunikatora(ako sam dobro razumeo). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da da ptodajem dva komada. Imam i jedan slim kit za full face, to su tanje sluske i tanji mikrofon, drugi kit je obican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je domet? Tj. Dali moze da se koristi i izmedju dva motocikla na razumnoj udaljenosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 10, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako su dva motocikla u dometu ove komunikacije, onda su na opasnom rastojanju (malom)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija F3 je vozac-suvozac, verovatno da moze ali nije to to, u tu svrhu se koriste ozbiljni uredjaji koji malo vise i kostaju Koliko je domet? Tj. Dali moze da se koristi i izmedju dva motocikla na razumnoj udaljenosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces Nachos stara cekalice? Posto vidim ubi se od tih kokica, pa da promenis malo... Cekamo...Zima ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 10, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Posle ide ladno pivo...Naravno...Zajecarsko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 11, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan јел може ово на кациге које немају припрему за БТ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 12, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam moras da probas. Meni su na X-Lite koji nema pripremu, a da li moze na tvoju necu da lupam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Decembar 13, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ovo je vrhunska komunikacija sa svim redukcijama buke i automatskim pojacavanjem i smanjivanjem zvuka. Ja koristim na FF kacigi, supruga takodje. Covek daje jako korektnu cenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 14, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 90e za dva komada je odlična cena za ovu komunikaciju. U pitanju je jako ozbiljna komunikacija, odlično radi i nema nikakvih dodirnih tačaka sa onim koje "nove koštaju ovoliko". Za korišćenje nije potrebna nikakva priprema za BT, u ovoj crnoj "kutijici" se nalazi ceo uredjaj osim mikrofona i sluški. Zvuk iz slušalica je ludački glasan i kvalitetan (takodje se može koristiti za slušanje muzike, ko voli da sluša dok vozi), baterija drži nekoliko sati muzike (proverio kada sam testirao uredjaj koji sam dobio) što je mnogo više sati razgovora, ima napredne funkcije poput filtriranja buke i odgovaranja na poziv glasom (kazes "Halo" kad pocne da ti zvoni telefon i uspostavi se veza)... Kućište i konektori su gumirani, pa je uredjaj vodootporan. Za korišćenje na FF kacigama se dobija drugi set mikrofona u kom se mikrofon ne lepi na kacigu nego je na nekoj vrsti držača, ali to ne vidim na ovoj slici. Sve u svemu, treba kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 18, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena ista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 18, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ако се небуде продало у неко догледно време (док не стигне кинта) ја пазарим.... ако ти то нешто значи Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Decembar 18, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zainteresovao ali pošto moram da kupujem tanje sluške i mikrofon za FF kacigu ne uklapam se u budžez za ovu zimu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...