Biker Q 1657 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0658928652 saljite sms sta nudite pa ja zovem. Zanima me nesto sto moze da se vozi bez velikih ulaganja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 0658928652 saljite sms sta nudite pa ja zovem. Zanima me nesto sto moze da se vozi bez velikih ulaganja. koja kubikaza ono ovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam ja colta ako te interesuje...auto mehanicki kao casa(ali bukvalno,ne trosi uje,pali na zub ide jako lepo,nema nista da lupa,curi),motor menjac trapovi kocnice sve odrzavano na vreme...nov akumulator i 4 zimske gume... ima ponegde rdjavo na rubovima i sajtnama,ali svi ostali delovi odlicni... imam cak i da ti dam komplet plinski uredjaj ako bi vozio na plin.. http://www.kupujemprodajem.com/micubisi-colt-8527681-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 21, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam ja colta ako te interesuje...auto mehanicki kao casa(ali bukvalno,ne trosi uje,pali na zub ide jako lepo,nema nista da lupa,curi),motor menjac trapovi kocnice sve odrzavano na vreme...nov akumulator i 4 zimske gume... ima ponegde rdjavo na rubovima i sajtnama,ali svi ostali delovi odlicni... imam cak i da ti dam komplet plinski uredjaj ako bi vozio na plin.. http://www.kupujemprodajem.com/micubisi-colt-8527681-oglas.htm?filter_id= Ma trazi automobil a ne pistolj... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 22, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza nije toliko presudna, mada bi ovog puta pokusao ispod 2000 da pazarim. Pozeljno je da ima 5 vrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Lancia-Y-1-2-klima-7377860-oglas.htm?filter_id= Evo ako se pronadjes u ovoj prici, zovi na 069/222-09-70. Ulaganje - gorivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 22, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan evo ti moj bimmer http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1423205_BMW_318__1992_god 1300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan biker javi mi se sutra na 063/69-62-60.. ima kod mene u komsiluku dacia solenza, sa klimom i plinom, 2003god.. mislim da je cena 1500e, ali cu proveriti sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potraga i dalje u toku, oglasi su puni ali ja bi pokusao da nedjem nesto preko neke preporuke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 24, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet imam problem da mi se automobili prodaju ispred nosa, sad mi vec postaje smesno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zvrcni me,///:takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onima sto su se interesovali za temu dugujem zakljucak, brava 1,2 16V, nista posebno ali morao sam da uzmem nesto jer mi treba auto a i umorio sam se od potrage (a i telefon cu platiti oko 3000 din). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan i ona benka u pozadini je na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to koristis priliku da reklamiras auto? Jeste od preprodavca kupljen tako da ima tu okolo jos na prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, nego primetio lep fiat, imao priliku da vozim model samo sa 1.6 motorom.............iznenadio me pozitivno našta sam se sve pripremao, mislim od unutrašnje plastike i raznih priča sa srećom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...