sale_cbr 23 Napisano Novembar 21, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj problem,prilikom jaceg kocenja prednjom kocnicom hoce da mi trese malo volan,znaci kad bas stisnem prednju trese mi volan i rucica kocnice kao da menja pritisak tj varira polozaj propadne pa se vrati ,sumnjao sam na lezaj u glavi volana i krive diskove ali su diskovi na oko odlicni,nisu krivi..jedino sto me buni jeste da je sve normalno kad operem motor tj ne trese nista ili se dosta smanje vibracije dok se ne provozam neki km pa posle opet pocinje..zna neko sta moze da bude problem?Lezajevi u tocku su novi.. I ako zna neko nek napise ovde gde mogu da kupim lezaj za volan za CBR 900 RR,da ga zamenim i ovako i onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 21, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pulsira rucica kocnice, definitivno su krivi diskovi, mozda se na oko ne vidi. Podigni prednji kraj motora, nasloni neki predmet (srafciger) na prednju viljusku da bude 1 mm od diska i vrti tocak. Onda ces videti da li se taj zazor od 1mm smanjuje/povecava dok vrtis tocak (znaci kriv disk) ili je konstantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 21, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pulsira rucica kocnice, definitivno su krivi diskovi, mozda se na oko ne vidi. Podigni prednji kraj motora, nasloni neki predmet (srafciger) na prednju viljusku da bude 1 mm od diska i vrti tocak. Onda ces videti da li se taj zazor od 1mm smanjuje/povecava dok vrtis tocak (znaci kriv disk) ili je konstantan. Ovako se ne primecuje,probacu tako da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti mislis da diskovi trebaju biti krivi? To se golim okom jako tesko (da ne kazem nemoguce) da videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti mislis da diskovi trebaju biti krivi? To se golim okom jako tesko (da ne kazem nemoguce) da videti. Vidi se ako se gleda tu kod plocica zazor,samo ne znam do koje granice,meni ima neki mali luft onaj spoljni deo u odnosu na unutrasnji tu kod onih nitni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7835 Napisano Jun 9, 2018 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram..... Jel zna neko oznaku (dimenziju) lezajeva za 900rr-a u prednjem tocku? I dal neko to prodaje kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...