sargeras 554 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam manji pad pre desetak dana i pukla mi je instrument tabla. Svi instrumenti i dalje rade, s izuzetkom obrtomera koji normalno radi do 4 hiljade i tu stane. Pukao je ram koji drzi cajgere i providna plastika preko. Da li postoji mogucnost da se to kupi odvojeno ili mozda popravi? Kod koga bih to mogao da nadjem? Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6735 Napisano Novembar 17, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako tačno izgleda origigi tabla, da li preko tog providnog plexija ide još neka plastika ili ne. U svakom slučaju, to bi se moglo srediti da izgleda iole pristojno i barem da služi svojoj nameni. Javi se na pp da svratiš do naše radionice, u komšiluku smo ti (Bečmen). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, preko stoji jos jedna plastika koju imam, ali je pukla. Moram i nju naci novu, ali cini mi se da ce ovo biti veci problem. Gledao bih da to bude kako je bilo pre pada, dakle fabricki, zato verujem da bih prvo morao da kupim makar providan pleksi preko, jer ovaj nece moci da se okrpi(ostao je rasut po putu). Svratio bih, ali cenim da zbog svega motor nece biti u voznom stanju do proleca. Pa, ako nije previse kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6735 Napisano Novembar 17, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da se slomljeni plexy lepi ili slično, već da se napravi novi, kao što si pitao u prvom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...