Marko99 1 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz. Planiram da stavim K&N filter za vazduh na moj standardni keeway focus. Znam da mora da se stavi veca dizna ali kako ja da znam koju diznu da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Neće od jedne, najbolje na nabaviš odovarajući set A ako je standarni skuter, ne preporučujem ti takav tip filtera, bolje zadrži fabričli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare99 1 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Crepaja,Banat Motocikl: Keeway Focus 50 Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu onaj malosi crveni filter u fabricki air box. Ako kupim ceo set kako ce se motor ponasati kad mu stavim odgovarajucu diznu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan To već nije K&N, ne moraš menjati diznu ili probaj sa broj dva većom. U principu potrebu za većim protokom traži zamena auspuha, zamena termo grupe, ako to ne radiš nemaš potrebe za ulaganjem u filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare99 1 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Crepaja,Banat Motocikl: Keeway Focus 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,hvala na objasnjenju necu menjati filter dok nesto ozbiljnije ne poradim na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2t masina fabricka 50cm3 nista ne dobijas s kn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...