bmwADV 32 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih sve koji imaju iskustava sa carinom. Pisao sam pre par nedelja na forumu, vezano za mišljenje o bmw r1100s, i kupio ga. Isti motor je stigo na carini i po katalogu je procenjeno da trebam da platim carinu i pdv 1000 eura. Da li postoji šansa da se žalim i da mi uvaže žalbu. Motor je kupljen sa sajta, imam odštampanu stranu sa cenom i sa podacima vlasnika koji su istovetni iz saobraćajne, inače je motor 2000god, ima 70000km i po meni je carina velika. Da li je neko imao sličnih iskustava hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takav slucaj, stim da je bio u pitanju kombi, spediter koji mi je radio papire me pitao da li hocu da pisemo zalbu, ja rekao pisi, posto sam imao sve papire i dokaze i onda mi prihvatili cenu iz fakture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola ZX6R 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene to zanima. planiram zx6r 2002 stranac. lik od koga kupujem kaze ma samo platis carinu i porez i to je to. A niko ne zna otprilike cenu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola ZX6R 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta stranac mora da ima od papira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano April 6, 2014 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Carina ne bi trebala da postoji za motorna vozila proizvedena u Evropi? (bar su tako rekli) Placa se PDV na katalosku cenu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...