NIKOLA 1 899 Napisano Novembar 9, 2013 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pokorio sam Afriku ( Twin ), sad Europu ( Pan ), pa je red da predjem na neki drugi kontinent ili barem motor koji se tako zove. Motor je 1994godiste, presao je 76900km Motor je prosle godine uvezen iz Svajcarske i od tada je u mom vlasnistvu. Motor je odlicnom stanju, ocuvan, u prvoj boji , redovno odrzavan. Pre par dana mu je zamenjeno ulje u masini, ulje u kocnicama, ulje u kardanu, svecice, filter vazduha, antifriz......Gume i plocice su dobre i bez problema guraju sledecu sezonu. Motor poseduje ABS, TCS ( kontrolu proklizavanja), fabricki alat, fabricke bocne kofere, nosac zadnjeg kofera sa plocom, uticnicu od 12V...... Registrovan je pre 15 dana i registracija mu vazi do oktobra 2014god. Tel : 0641780510 CENA : 2500e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 853 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Masincina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor,vredi svaku paru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam na jednoj voznji zamenio motor radi probe i sticanja nekih repera. On je vozio mog Deauville-a, a ja njegovog Pan-Eu. Utisci- hmmm... Zastita od vetra perfektna, potezanje u bilo kojoj brzini, i pri bilo kojoj brzini-opusteno, samo na gas... Udobnost za svaku pohvalu!!! Za opusteno i brzo putovanje savrsen motor. Ali, posto smo voznjicu odradili kroz Djerdapsku klisuru, ne da nisam Europom mogao da pratim Deauvila, vec sam ga cesto gubio i iz vida. Znaci za krivine je kao voznja zglobnog autobusa - inertan i tezak. Kocnice su mu, u poredjenju sa Deauvilom, kao iz doba Yure. Ko planira duza putovanja, udobne ture po dobrim putevima, PREPORUKA za ovaj model!!! PS. Motor koji sam vozio ni izdaleka ne izgleda ovako ocuvano, kao tvoj. :takoje: PS1. Kilometraza je??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan PS. Motor koji sam vozio ni izdaleka ne izgleda ovako ocuvano, kao tvoj. ovaj motor ima sasvim solidne kocnice za svoju namenu.. verovatno je taj tvoj imao neke losije plocice koje znatno mogu kociti slabije.. A sto se tice savijanja po krivinama isto mi se cini da nisi u pravu.. Krkelja iz sremske mitrovice ga vozi kao bajs.. Samo se nisi nesto uvozao sa njim.. svaki motor se razlicito vozi pa je potrebno i vreme da mu udjes u fazon. Gume, pritisak, ogibljenje itd mogu na istim motorima znatno da se razlikuju pa je i voznja razlicita. NPR. Gold wind se isto lako vozi jer mu masina stoji nisko a na izgled izgleda ko zglobni autobus.. Inace, svaka pohvala za Nikolin motor, ocuvan, mazen i pazen. Moja preporuka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, taj tvoj motor je za mene... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Perfektan motor maksimalno ocuvan ! Preporuka ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 10, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor , inace ne komentarisem na oglase, ali bas je lep Jedino mi je kilometraza nesto mala za takav motor i to godiste , ali stanje je prelepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan PS. Motor koji sam vozio ni izdaleka ne izgleda ovako ocuvano, kao tvoj. ovaj motor ima sasvim solidne kocnice za svoju namenu.. verovatno je taj tvoj imao neke losije plocice koje znatno mogu kociti slabije.. A sto se tice savijanja po krivinama isto mi se cini da nisi u pravu.. Krkelja iz sremske mitrovice ga vozi kao bajs.. Samo se nisi nesto uvozao sa njim.. svaki motor se razlicito vozi pa je potrebno i vreme da mu udjes u fazon. Gume, pritisak, ogibljenje itd mogu na istim motorima znatno da se razlikuju pa je i voznja razlicita. NPR. Gold wind se isto lako vozi jer mu masina stoji nisko a na izgled izgleda ko zglobni autobus.. Inace, svaka pohvala za Nikolin motor, ocuvan, mazen i pazen. Moja preporuka 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Novembar 11, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice krivina Pan europa jeftinu srednju klasu turing motorcikala dere... Licno ga vozio po Srbiji a verno me pratio cele godine po SRB BIH HR CG... Pritom potrosnja 4,7.. tank 28L...azdaja za kilometre... A Nikola i njegovi motori - kao u salonu.. Preporuka za model i vlasnika.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 899 Napisano Novembar 13, 2013 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto motor koji sam jurio da kupim nije opravdao moja ocekivanja, odustajem od prodaje Pan Europe. Jos ce mo se Europa i ja druziti i putovati !!!!!!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 13, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Posto motor koji sam jurio da kupim nije opravdao moja ocekivanja, odustajem od prodaje Pan Europe. Jos ce mo se Europa i ja druziti i putovati !!!!!!!!!!!! bravo majstore, cuvaj ono sto imas, a drugo ce se vec desiti :moto3: :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...