Jump to content

Moto Zajednica

Bocne plastike za Kawasaki Eliminator EL 250

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL700VA

Pozdrav svima na forumu a i sire.

Nedavno sam postao vlasnik jednog malisana, Kawasaki Eliminator-a, EL 250. Motoric je prilicno zapusten (mada sam ja ipak srecan sto sam uopste postao vlasnik neceg ovakvog :)...), pa imam nameru da odmah krenem u sredjivanje taktikom 'jedno po jedno', kako bi malisan prolece docekao u tip-top stanju.

Elem, na stranu sto treba da sredim karburatore, slavinu, filtere, ulje, gumu... jedna od stvari koja mi posebno 'bode oci' jesu bocne plastike - citaj: nemam ih. Tacnije, na tom mestu su metodom 'paljene zice' zakacene neke neodgovarajuce 'trougaone' (verujem od Keeway-a ili slicno), pa bih ovim putem zamolio one forumase koji eventualno imaju da prodaju ove plastike, ali i one koji mogu da me upute gde mogu da ih pronadjem, da mi to dojave. U obzir dolazi i varijanta kolegijalne solidarnosti, tj. varijanta da mi neko od vlasnika ovakvog motora u toku zime na kratko pozajmi svoje plastike, kako bih bio u mogucnosti da napravim sto vernije kopije.

Naravno, osim ovoga, zainteresovan sam i za neke druge delove motora, kako osnovnih (npr. rucica kvacila) tako i 'za sminkanje', pa ako vec nesto posedujete a ne treba vam vise, ponudite...

Unapred zahvalan...

Evo sta me muci:

post-31387-0-29722300-1383866294_thumb.jpg

Promenio član Ivanm

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Ja ga jos nisam uslikao, ali evo par slika koje mi je prethodni vlasnik poslao mejlom dok sam ga pazario... Sto se cene tice, konacna se i ne nazire, posto ne znam sta ce me sve sacekati kad krenem u sredjivanje. Inace, trenutno ce izaci, bar se nadam, nesto oko 600-800 evropskih moneta, posto proces jos nije konacan i posto sam imao problema da sparim motor i vlasnika, tj. papire, tako da, iako je uvezen jos 2009. tek sad ide na moje ime. To u stvari i jeste srz problema, sto je za sve te godine upaljen par puta i presao oko 1500 km, pritom ponekad stajao i na kisi, nikad servisiran itd... Ali ja sam entuzijasta, postaracu se da ga, prvenstveno u tehnickom smislu, upristojim za sezonu. Evo slika:

PS. Imas li ti neku ideju kako da dodjem do plastika?

post-31387-0-30700000-1383947901_thumb.jpg

post-31387-0-18012200-1383947910_thumb.jpg

• U prolazu, 5 postova

Evo male ispravke teme: nisam bio bas precizan kada sam objasnjavao sta mi treba... Propustio sam da naglasim da nemam ni one manje 'poklopce' koji idu ispod prethodno pomenutih plastika, pa bih bio veoma zahvalan kada bi neko to imao da ponudi na prodaju, sve u kompletu. Naravno i svaka informacija o tome gde to moze da se nadje je dobrodosla, makar i neka prodavnica polovnih delova u inostranstvu, ili kontakt sa nekim ko ima ovakav 'rasturen' motor, itd... A ako ne nadjem originalne, definitivno cu pokusati da ih pravim.

Prilazem novu sliku, sa naznakom sta mi u stvari treba. I leva i desna strana, naravno.

post-31387-0-26433600-1384209722_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja