<Vuk> 751 Napisano Decembar 11, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ima, na taj način se ne skupljaju postovi. Ali rešiće admini već. Ne razumem baš ovaj komentar Jedan clan foruma je dizao 20 tema iz mrtvih, skupljao postove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Decembar 11, 2014 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ima, na taj način se ne skupljaju postovi. Ali rešiće admini već. Ne razumem baš ovaj komentar Jedan clan foruma je dizao 20 tema iz mrtvih, skupljao postove... Pročitao sam negde da je potrebno 100 postova da bi se komentarisale neke zaključane teme. Zašto su zaključane ne bih znao sebi objasniti pogotovo kad su oglašavanja u pitanju Verovatno postoji razlog za to mislim na broj postova pretpostavljam da je u pitanju aktivnost na forumu ali verovatno to te tera na silu da "postuješ" da bi napobirčio taj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 11, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ok, razumem deo gde chlanovi sa manje od 100 postova ne mogu da okache oglas, al mi ne ulazi u glavu shto ne mogu da napishu komentar na oglasu ako nemaju 100 postova.. kako ja vidim, svak se snalazi kako zna da nabije te postove i ukljuchi se u forum kako dolikuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Decembar 11, 2014 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tako je . Ja sam im slao PP da bih pitao nešto a u večini slučajeva sam odmah i odustao da ne cimam čoveka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo cesto u ponekoj temi imam ponesto da kazem a onda vidim da je zakljucana. Ne ide mi u glavu razložnost ovoga. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Decembar 12, 2014 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pravila pravila, da bi te udavila ili kičmu savila......... :neznam: teraju te da nabiflaš 100 postova ili tako nešto . Opušteno samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...