vidik 246 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom i posluzi O ring prstenove ne korisćene, Prva petoletka Trstenik, 15 komada, poklanjam. Dimenyije 39,75 X 1,78 mm. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 6, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni trebaju o ringovi za prskalicu zadnjeg stakla na golfu 4..mislim da su te dimenzije...... ako je jos uvek aktuelno... ako odgovaraju poklanjam ti uklanjanje kamenca i poliranje zuba..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije sam prepisao sa original kesice. Vidi da li ti odgovaraju pajavi da ti donesem. Sto se tiče drugog pasusa ne odgovar mi jer imam ,,kastanjete,, . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li su možda od kamionskih ventila za kočnice? Takve koristim ali kako da izmerim to iza zareza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za cega su jer sam ih uzeo onako od oka ali mi ne trebaju. Te dimenzije koje sam naveo nisam merio, vec su mi oni napisali na kesici onako kako su u prodavnici zaduzeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Želim da se zahvalim drugaru vidik-u, za gumice koje sam dobio. Ostavi mi broj na pp i javim Ti se kad dodjem u BG, moja kafa i rakija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...