jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 4, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Potreban projektor za potrebe odrzavanja teoretske nastave u Auto skoli. Ne razumem se nesto u tu skalameriju pa su pozeljni i saveti i ponude. Unapred hvala i na jednom i na drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Epson tw-620 ortak prodaje,sutra cu znati cenu i sve ostalo sto je vezano za projektor,van zemlje je do sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 4, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Čekamo cenu a ja ću pokušati na netu da nađem karakteristike. Danas sam počeo da istreažujem o načinu rada i tipovima. U fazi sam učenja pa je svako iskustvo dobro došlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam u ponudi 3M X20. 3M je proizvodjac, a X20 model. Pogledaj na netu specifikaciju. Evo par linkova: http://www.computeruniverse.net/en/products/90226386/3m-x20-lcd-projektor.asp http://www.projectorcentral.com/3M-X20.htm Ima i par prezentacija na youtube-u. Spravica je odlicna, a proizvodjac je renomiran. Malo izguglaj, pa ako ti odgovara, pisi da se dogovaramo. Inace je polovan i jako, jako malo koriscen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan samo obavezno pogledaj kolko je sati radni vek sijalice jer se nekad desi da kada crkne sijalica vise se isplati kupiti nov projektor nego zameniti sijalicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...