Dulence 96 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na Zefiru mi je fabricki izduv koji za njega izgleda sasvim ok ali nije protocan..tj u sebi ima komoru zbog cega je tih..a to nije dobro. Ako neko zna iz prve ruke kako ove lonce da ispraznim (pa ih posle napunim vunom)..ako ne,u svakom slucaju sutra stavljam slike jer ja sam ovo silovao ali je pitanje da li se moze uraditi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi neke aftermarket lonce, ako uvedu da na tehnickom mjere buku bices u problemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dulence donesi lonac kod mene da probamo da napravimo nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja tom motoru lonac unistavao, stavi neku cevuljegu povremeno kada ti dodje pa vrati taj lonac... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako je mnogo tiho..fabricki..dogovor je pao sa komsijom (Mohikanac) pa cemo videti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako je mnogo tiho..fabricki..dogovor je pao sa komsijom (Mohikanac) pa cemo videti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...