sale600 379 Napisano juče u 19:07 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mjoe je napisao: Ako eksperimentises sa gumama, probaj Michelin Power6 , ja ih imam na mom MTu i jako sam zadovoljan. Takodje imam K&N i Akrap Titanium racing full sistem. Ako si otvorio auspuh a verujem da jesi, radi remap sto pre, smesa ti je vrlo retka i nije dobro za agregat. Mozes da zakacis OBD skener i da potvrdis ovo sto ti pricam. Nisam auspuh otvarao. Moram prvo homologaciju napraviti, tj. upis u knjižicu. Na zimu ću izvaditi i malo skratiti db killer i dodati koju rupu ili proširiti postojeće. Vidjet ću kada ga izvadim. Neću ga komplet vaditi. I onda remap obavezno. Za sada M7 dobro rade, a slijedeće su Bridgestone s 21/22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 61 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: NBG Motocikl: MT07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sale600 said: Nisam auspuh otvarao. Moram prvo homologaciju napraviti, tj. upis u knjižicu. Na zimu ću izvaditi i malo skratiti db killer i dodati koju rupu ili proširiti postojeće. Vidjet ću kada ga izvadim. Neću ga komplet vaditi. I onda remap obavezno. Za sada M7 dobro rade, a slijedeće su Bridgestone s 21/22 Taj auspuh ima katalizator i DB kiler da bi imao homologaciju. Nadam se da si svestan da bilo kakva modifikacija ponistava homologaciju . Mene to nije zanimalo ali cisto da ti pomenem da ne bude da posle imas problem. U fabrickoj varijanti ne moras da diras mapu, lambda moze da kompenzuje koliko je potrebno na nizim obrtajima. Sto se tice K&N-a , on ti za sada sluzi za ukras jer je db killer "usko grlo" u sistemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 379 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mjoe je napisao: Taj auspuh ima katalizator i DB kiler da bi imao homologaciju. Nadam se da si svestan da bilo kakva modifikacija ponistava homologaciju . Mene to nije zanimalo ali cisto da ti pomenem da ne bude da posle imas problem. U fabrickoj varijanti ne moras da diras mapu, lambda moze da kompenzuje koliko je potrebno na nizim obrtajima. Sto se tice K&N-a , on ti za sada sluzi za ukras jer je db killer "usko grlo" u sistemu Da. Hvala na savjetima. Sve mi je jasno. Za sada je sve ok. Imam mogućnosti razbušiti auspuh i srediti db tako da se ništa ne primijeti. Jedino će zvuk biti malo jači, a tih par decibela će vjerujem proći. Ecu je svakako u planu. Glupi švabe i njihove eu norme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...